Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

"Space Challenge" για το ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος - Αλεξανδρος

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος - Αλεξανδρος
Το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018 ήταν μέρα ψυχαγωγίας αλλά και γνώσης για το προσωπικό του ΚΔΑΠ ΠΑΙΔΟΚΟΣΜΟΣ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ. Ενώ μια ομάδα βρισκόταν στο KIDOT Festival για να διασκεδάσει τα παιδιά, η καθηγήτρια Πληροφορικής και Eκπαιδευτικής Ρομποτικής συμμετείχε στην εξειδικευμένη επιμόρφωση "SPACE CHALLENGE" της LEGO EDUCATION ACADEMY.

H Kική Τραντούδη, αγαπημένη δασκάλα των παιδιών στο μάθημα Ρομποτικής, συνεχίζει και φέτος τα μαθήματα με περισσότερες γνώσεις, θέτοντας νέες προκλήσεις, ερωτήματα και προβληματισμούς στους μικρούς Ρομποτίστες. 

Bασικοί στόχοι του συγκεκριμένου σεμιναρίου ήταν να γίνει κατανοητός ο σκοπός των διαγωνισμών εκπαιδευτικής ρομποτικής, να υπάρξει η κατάλληλη προετοιμασία, να λυθούν προβληματικές καταστάσεις που αφορούν το διάστημα και να δομηθούν τα κατάλληλα εκπαιδευτικά project για τους μαθητές.

Τα μαθήματα ξεκίνησαν και είμαστε έτοιμοι να εργαστούμε ομαδικά για νέες προκλήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.