Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2018

Έκθεση ζωγραφικής της Κατερίνας Μπουρατζή, στο Κιλκίς

Ο Δήμος Κιλκίς και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού θα φιλοξενήσουν στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής την έκθεση ζωγραφικής της Κατερίνας Μπουρατζή με τίτλο  “ΦΑΝΤΑΣΙΑΚΕΣ ΑΛΛΗΓΟΡΙΕΣ”.
Η Κατερίνα Μπουρατζή, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία. (Goettingen
-Hannover). Κατάγεται από τις Σέρρες. Τελείωσε τη Σχολή Καλών Τεχνών (Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας 2012) με άριστα και μεταπτυχιακά στην Ελλάδα (Α.Π.Θ.- Εθνικό Καποδιστριακό Αθηνών ).

Πραγματοποίησε ατομικές εκθέσεις και συμμετείχε σε πολλές ομαδικές σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Έργα της βρίσκονται σε Ιδιωτικές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό καθώς και σε Δημόσιες συλλογές όπως η Δημοτική Πινακοθήκη Αθηνών, Εταιρία Μακεδονικών Σπουδών Θεσσαλονίκη, Δ. Πινακοθήκη Ιωαννίνων, Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης Φλώρινα, Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας, Πινακοθήκη Φ.Α.Α.Θ. Θεσ/νίκη, κ.α.


Είναι μέλος του Ε.Ε.Τ.Ε (Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών Ελλάδας) και του Σ.Κ.Ε.Τ.Β.Ε (Σύλ. Καλ. Εικ. Τεχν. Β. Ελλάδας).

Διδάσκει Εικαστικά σε Κέντρα Δια Βίου Μάθησης, είναι μέλος της συντακτικής ομάδας και αρθρογραφεί στο Περιοδικό "Τέχνης Ίχνη" του Σ.Κ.Ε.Τ.Β.Ε.

Ζει και εργάζεται στην Θεσσαλονίκη.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στις 12 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 19.00 στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής.

Διάρκεια έκθεσης: 12 έως 23 Σεπτεμβρίου 2018.

Ώρες λειτουργίας: 10.00 έως 14.00 και 17.00 έως 21.00.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου