Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Υποψήφιος στις Σουηδικές εκλογές 2018 ο Κιλκισιώτης Μωυσής Νικολαΐδης



Ένας γνωστός Κιλκισιώτης της Διασποράς, ο Μωυσής Νικολαΐδης με καταγωγή από το Χέρσο Κιλκίς, θα είναι υποψήφιος βουλευτής Σουηδίας στις εκλογές του θα πραγματοποιηθούν στις 9 Σεπτεμβρίου.


Παράλληλα ο κ. Νικολαΐδης θα είναι και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Στοκχόλμης, στοχεύοντας να εκλεγεί για τρίτη φορά.

Ο κ. Νικολαΐδης, που κατέρχεται στις εκλογές ως υποψήφιος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος, είναι εδώ και μία εικοσαετία Πρόεδρος της Ελληνικής Σοσιαλδημοκρατικής Οργάνωσης Στοκχόλμης καθώς και πρόεδρος της επιτροπής αξιολόγησης στελεχών του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος στην βόρεια Στοκχόλμη.

Έχει διατελέσει επίσης και πρόεδρος της Σοσιαλδημοκρατικής Οργάνωσης Ρίνκεμπι. Διετέλεσε επί σειρά ετών γραμματέας τοπικών οργανώσεων και μέλος ΝΕ ΠΑΣΟΚ Σουηδίας.

Επίσης έχει έντονη παρουσία στα κοινά της Ομογένειας της Σουηδίας. Είναι εδώ και χρόνια πρόεδρος της μεγαλύτερης ελληνικής κοινότητος της Σουηδίας, αυτής της Βόρειας Στοκχόλμης, ενώ διετέλεσε γραμματέας και μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συλλόγων και Κοινοτήτων Σουηδίας.

Να σημειωθεί ότι στις τριπλές εκλογές (βουλευτικές – δημοτικές και νομαρχιακές) της 9 Σεπτεμβρίου μπορούν να ψηφίσουν και στη χώρα μας όλοι όσοι έχουν το σχετικό δικαίωμα, Έλληνες ή Σουηδοί. Η ψηφοφορία μπορεί να γίνει είτε με "επιστολική ψήφο", είτε στο Προξενείο της Θεσσαλονίκης. για τους ευρισκόμενους στη βόρεια Ελλάδα.

Ο Μωυσής Νικολαΐδης με τον σημερινό πρωθυπουργό της Σουηδίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.