Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Εγγραφές στα ΚΔΑΠ ΑΙΑΣ Κιλκίς για τη νέα σχολική χρονιά

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ ΑΙΑΣ Κιλκίς 
Οι δικαιούχοι γονείς voucher του προγράμματος "Εναρμόνιση Οικονενειακής και Επαγγελματικής Ζωής" που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ μπορούν να προσέρχονται καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 14:00 στο ΚΔΑΠ στην 21η Ιουνίου 13 για να ολοκληρώσουν την τοποθέτηση τους στη δομή μας.

Ο ΑΙΑΣ Κιλκίς που φέτος μπαίνει στο 10ο έτος λειτουργίας του είναι ένας αθλητικός σύλλογος που έχει αφήσει το στίγμα του σε όλα τα αθλητικά τμήματα που δραστηριοποιείται.

Με καταρτισμένους καθηγητές φυσικής αγωγής και με κυρίαρχο μέλημα μας την σωστή διαπαιδαγώγηση και την μετάδοση των αξιών του αθλητισμού εργαζόμαστε συνεχώς για να γινόμαστε καλύτεροι.

Ο "ΑΙΑΣ" διατηρεί αθλητικά τμήματα με εμπειρία ετών σε: στίβο, βόλεϊ, ενόργανη, ποδηλασία, ρυθμική, τζούντο.

Επιπλέον φροντίσαμε να εμπλουτίσουμε το εβδομαδιαίο αθλητικό πρόγραμμα δράσεων με επιπλέον εκπαιδευτικές και διασκεδαστικές δραστηριότητες όπως: ρομποτική, σκάκι, zumba kids, μοντέρνο χορό, πληροφορική, ανάγνωση και δημιουργία, θεατρικό παιχνίδι, ζωγραφική, εργαστήρι φυσικής, κουκλοθέατρο.

Για πληροφορίες απευθυνθείτε στο ΚΔΑΠ ΑΙΑΣ 21ης Ιουνίου 13 ή στα τηλέφωνα 2341024593, 2341076965.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.