Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Οι κολυμβήτριες του Αλέξανδρου Κιλκίς, στα Γιαννιτσά

Δελτίο τύπου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Κιλκίς
Για μια ακόμα χρονιά οι κολυμβητές και οι κολυμβήτριες του Αλέξανδρου έδειξαν τις ικανότητές τους στους αγώνες των Γιαννιτσών.


Όλοι οι αθλητές του αγωνιστικού και προαγωνιστικού τμήματος τερμάτισαν στις πρώτες θέσεις της διοργάνωσης, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά το επίπεδο της δουλειάς που γίνεται στον Αλέξανδρο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συμμετοχή ήταν μαζική, καθώς πάνω από πενήντα αθλητές, μικροί και μεγάλοι, συμμετείχαν στους αγώνες. Οι οικείοι ,αλλά και πολλοί φίλοι ακολούθησαν την αποστολή στα Γιαννιτσά.

Αξιέπαινη ήταν και η προσπάθεια των μικρότερων αθλητών, οι οποίοι αγωνίστηκαν με αποφασιστικότητα και εντυπωσίασαν, δίνοντας μια υπόσχεση και για το μέλλον.

Σύσσωμοι, η διοίκηση και οι προπονητές του κολυμβητικού τμήματος του Αλέξανδρου Κιλκίς, ευχαριστούν όλους για τη συμμετοχή τους. Πάντα στηρίζουμε τις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι και της διαμόρφωσης σωστών ανθρώπων και αθλητών, κάτι που αποδεικνύεται από τέτοιες διοργανώσεις.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.