Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Ολοκληρώθηκε η σχολική χρονιά 2017/2018 για το ΚΔΑΠ Kinesis for Kids


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for Kids
Η πρώτη χρονιά λειτουργίας του ΚΔΑΠ kinesis for kids ολοκληρώθηκε έχοντας αφήσει το δικό της προσωπικό αποτύπωμα στην αθλητική, εκπαιδευτική και καλλιτεχνική πορεία των παιδιών του Κιλκίς. 

Σταθερά και ενεργά στον ιερό ρόλο που υπηρετούμε ως παιδαγωγοί, γυμναστές αλλά και εκπαιδευτικοί από τις αρχές της σχολικής χρονιάς μέσα από την πληθώρα των δράσεων και των δραστηριοτήτων μας δηλώνουμε πραγματικά περήφανοι και εντυπωσιασμένοι από την «δίψα» των παιδιών για την άθληση και την μάθηση.

Αυτή ακριβώς η «δίψα» ήταν για εμάς το μεγαλύτερο κίνητρο αλλά ταυτόχρονα και η μεγαλύτερη επιβεβαίωση για τις καθημερινές μας προσπάθειες. Η δημιουργία της δομής μας συνέβαλε δυναμικά στην ικανοποίηση των απαιτητικών αναγκών του παιδικού πληθυσμού της πόλης μας γεγονός που αναγάγει τις προσπάθειες μας σε λειτούργημα.

Φανερά συγκινημένοι, εκπαιδευτικοί και διεύθυνση, γράφοντας αυτές τις αποχαιρετιστήριες γραμμές, αισθανόμαστε για άλλη μια φορά την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους εσάς τους γονείς που μας δείξατε έμπρακτα την εμπιστοσύνη σας αλλά και την στήριξή σας. 

Επίσης θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους τους ενδιαφερόμενους ότι τα τελικά αποτελέσματα ΕΣΠΑ του προγράμματος «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» 2018-19 βγήκαν.

Όσοι γονείς επιθυμούν να εντάξουν τα παιδιά τους στις δομές μας μπορούν να εκτυπώσουν το voucher από την ειδική εφαρμογή και να το προσκομίσουν στην γραμματεία του γυμναστηρίου Kinesis-Gym, 25ης Μαρτίου 24 από τις 10:00 έως τις 22:00, τηλέφωνο επικοινωνίας, τηλ. 2341020450 ή στην γραμματεία της δομής μας ΚΔΑΠ Kinesis for kids 21ης Ιουνίου 20 από τις 07:30 έως τις 16:30 τηλέφωνο επικοινωνίας, τηλ. 2341022220.

Καλούμε επίσης τους υπόλοιπους γονείς που έκαναν μόνοι τους την αίτηση, είναι κάτοχοι voucher και επιθυμούν να ενταχθούν στις δομές μας, να έρθουν να γνωρίσουν το εκπαιδευτικό μας προσωπικό, να δουν τις εγκαταστάσεις μας και να ενημερωθούν για το εκπαιδευτικό - αθλητικό πρόγραμμα της σεζόν 2018-18

Τονίζουμε δε, ότι οι εναπομείναντες θέσεις είναι περιορισμένες και ότι θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση.

Κλείνοντας θέλουμε να τονίσουμε ότι με διάθεση δημιουργικότητας ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβρη με δύο δομές πλέον στην διάθεση σας με πληθώρα παιχνιδιών και δραστηριοτήτων σε αθλητικό και εκπαιδευτικό επίπεδο. Καλή ξεκούραση σε όλους με πολλά μπάνια, παγωτά και χαμόγελα.

Καλό καλοκαίρι και καλό Δεκαπενταύγουστο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.