ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ

Κυριακή, 29 Ιουλίου 2018

Αναστασιάδης: "Ετεροχρονισμένη η ανάληψη πολιτικής ευθύνης από τον πρωθυπουργό"

Δήλωση του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Γιώργου Αναστασιάδη
Η ετεροχρονισμένη ανάληψη της πολιτικής ευθύνης από τον κύριο Τσίπρα για την εθνική τραγωδία στο Μάτι Αττικής έρχεται ως συνέχεια της επικοινωνιακής προπαγάνδας την οποία ακολουθεί πιστά από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την ηγεσία της χώρας. Η κυνική ομολογία όμως ότι από ένστικτο αυτοσυντήρησης ο ίδιος και η κυβέρνηση του υπερέβαλλαν σε δικαιολογίες για να μειώσουν τις ευθύνες τους, αποτελεί την επικοινωνιακή του κατάρρευση.

Η ωμή παραδοχή ότι έπρεπε να συμβεί η τραγωδία για να διαπιστωθούν στρεβλώσεις και αδυναμίες σε δομές και υποδομές της χώρας, καταμαρτυρεί για άλλη μία φορά το τεράστιο κενό του σημερινού πρωθυπουργού ως προς την επίγνωση της Ελληνικής πραγματικότητας και της έγκαιρης προετοιμασίας, και φανερώνει έναν ''κυβερνήτη'' ο οποίος ούτε ενημερώνεται, ούτε κατευθύνει ούτε και ηγείται. 

Είναι οδυνηρό να αντιλαμβάνεται κανείς ότι η σημερινή κυβέρνηση δεν μπορεί να σχεδιάσει την πολιτική προστασία της χώρας, μιας και σύμφωνα με τον Έλληνα πρωθυπουργό πρέπει πρώτα να επέλθει η καταστροφή και μετά να διαπιστώσει τις ολιγωρίες και αδυναμίες τις δικές του και της κυβέρνησης.

Πρόκειται για τον πρωθυπουργό της αυταπάτης που κόστισε στους Έλληνες πολίτες 100 δισ. ευρώ, της μνημονιακού τύπου επιτροπείας μέχρι το 2060, της παράδοσης της δημόσιας περιουσίας για έναν αιώνα, της ενδοτικής πολιτικής στα εθνικά θέματα, της εθνικά επιζήμιας συμφωνίας των Πρεσπών και της παντελούς έλλειψης σχεδιασμού και στρατηγικής σε ζητήματα πολιτικής προστασίας που οδήγησε σε τραγωδίες στην Μάνδρα και στο Μάτι Αττικής.

Αυτός ο πρωθυπουργός οφείλει άμεσα να συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα της πρωθυπουργικής θέσης και να αντιληφθεί την ανεπάρκεια του για την πλήρωση της θέσης αυτής, καθώς και ότι όσο παρατείνει την παραμονή του στην πρωθυπουργία, τόσο θα πολλαπλασιάζονται οι βλάβες που θα προκαλεί.

Ο κύριος Τσίπρας πρέπει άμεσα να απαλλάξει τον Ελληνικό λαό από την καταστροφική διακυβέρνηση του και παραιτούμενος να οδηγήσει την χώρα εδώ και τώρα σε εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου