Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Μεγάλη διάκριση του αθλητή Αριστείδη Κουτσού της ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
Μεγάλη διάκριση του αθλητή Αριστείδη Κουτσού του Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς στο 1st WTE Multi European Games που διεξήχθη στη Φιλιππούπολη (Βουλγαρία) από 2 έως 10 Ιουνίου 2018.

Συγκεκριμένα το πρωτάθλημα είχε δυο χαρακτήρες με τις κατηγορίες που διεκδίκησαν για να πάρουν το εισιτήριο συμμετοχής στο πανευρωπαϊκό και για τη βαθμολογία Ολυμπιάδας από το G1 οι κατηγορίες παίδων-κορασίδων, εφήβων-νεανίδων, νέων ανδρών-γυναικών under21 και ανδρών-γυναικών.

Είχαν δικαίωμα οι έφηβοι με την κατάκτηση μεταλλίου να συμμετέχουν στο under21 και οι αδρών-γυναικών στις ολυμπιακές κατηγορίες.

Οι αγώνες διεξήχθησαν σε έξι τερέν με ηλεκτρονικούς θώρακες και κάσκες με video replay και με νέους κανονισμούς διαιτησίας. Οι αλλαγές είναι σημαντικές με σκοπό να γίνει το άθλημα πιο θεαματικό και τεχνικό. Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό διότι συμμετείχαν κορυφαίοι αθλητές-ριες με υψηλή βαθμολογία στην Ranklist παγκόσμια κατάταξη. 

Οι αναμετρήσεις ανερχόταν στις 4 και 5 φορές σε πολλές κατηγορίες. Σε αυτή την Ευρωπαϊκή διοργάνωση της ETU συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με δυο αθλητές, τον Αριστείδη Κουτσό εφήβων -51 κιλά που μετά από δύσκολους αγώνες κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο και να πάρει το εισιτήριο για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων U21 που θα διεξαχθεί στην πιθανότατα τον Νοέμβριο του 2018 στην Πολωνία, σύμφωνα με την ETU. 

Επίσης και ο Αναστασιάδης Σεβαστιανός -63 κιλά ανδρών αγωνίστηκε σε μια πολύ δύσκολη κατηγορία με αντίπαλο υψηλής βαθμολογίας στην Ranklist και στερήθηκε τη διάκριση για ελάχιστη διαφορά.

Συγχαρητήρια έδωσαν στους αθλητές ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης και εύχονται καλή επιτυχία στον Άρη στο Πανευρωπαικό νέων και στις διοργανώσεις που έρχονται την νέα αγωνιστική σεζόν.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.