Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018

ΝΟΔΕ Κιλκίς: Συμφωνία παρωδία Αθηνών - Σκοπίων για το όνομα

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς
Τα ψιλά γράμματα στη συμφωνία υποκρύπτουν τη μεγάλη παγίδα για την Ελλάδα. Μιας συμφωνίας την οποία με διάγγελμα και τυμπανοκρουσίες έχει γνωστοποιήσει ο Πρωθυπουργός θέλοντας να θολώσει την εικόνα γύρω από την επώδυνη για τα ελληνικά συμφέροντα σύναψη συμφωνίας.

Οι κ.κ.Τσίπρας και Κοτζιάς οι οποίοι θυμίζουμε οργάνωσαν οι ίδιοι κάθε βήμα τους χωρίς προηγουμένως να ενημερώσουν όλες τις ελληνικές πολιτικές δυνάμεις (ως είθισται τόσα χρόνια σε ανάλογες περιπτώσεις) προκειμένου να έχουν περισσότερη ευελιξία στον στόχο τους να κλείσουν δηλαδή μια οποιαδήποτε συμφωνία χωρίς να λογαριάζουν τίποτα.

Αλλά ότι κι αν προσπάθησαν να κάνουν στο τέλος ήρθε ο λογαριασμός. Και αυτός είναι βαρύς για τα εθνικά δίκαια γιατί αποφασίζουμε να εκχωρήσουμε στους Σλάβους κατοίκους των Σκοπίων (κατά τον πρώτο Πρόεδρο τους Κίρο Γκλιγκόροφ που σε συνέντευξη του προέβη στην ομολογία ότι είναι Σλάβοι και καμιά σχέση με την αρχαία Μακεδονία δεν έχουν) ότι:

«μακεδονική» θα είναι η επίσημη γλώσσα τους,

«μακεδονική» θα είναι η εθνότητα-ιθαγένεια τους

Και ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει μόνος του εξωτερική πολιτική (καθώς το πολιτικό δεκανίκι του στην κυβέρνηση οι ΑΝΕΛ για λόγους ψηφοθηρικούς και επειδή βλέπουν ότι ο εκλογικός τους αφανισμός είναι δεδομένος μετά τις κυβιστήσεις που έχουν πραγματοποιήσει σε όλα τα θέματα ελέω της καρέκλας και της εξουσιομανίας τους) στη συμφωνία προβλέπεται το erga omnes έναντι όλων, αλλά οι κάτοικοι της γειτονικής χώρας δεν θα λέγονται πολίτες της Βόρειας Μακεδονίας αλλά "Μακεδόνες" πολίτες.

Οι αποφάσεις του σήμερα θα κριθούν από την Ιστορία και ασφαλώς από τον ελληνικό λαό που είναι ο μοναδικός κριτής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου