Τρίτη, 5 Ιουνίου 2018

Κάλεσμα Μητροπολίτη για συμμετοχή στο Συλλαλητήριο του Κιλκίς

Κάλεσμα συμμετοχής στο Συλλαλητήριο του Κιλκίς προς τον κλήρο και το λαό της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου απηύθυνε με εγκύκλιο του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης της ακριτικής Μητροπόλεως κ. Εμμανουήλ.

“Αντιστεκόμεθα και θα αντισταθούμε έχοντας ως όπλον ακαταμάχητον το ελληνικόν, ήθος και την ιστορική αλήθεια, τα οποία θα νικήσουν και αντιμετωπίσουν τις έχιδνες και παν δηλητηριώδες ερπετών εξ Σκοπίων αλλά και εκ τινών καρεκλοκενταύρων πολιτικάντηδων Ελλήνων” τονίζει χαρακτηριστικά ανάμεσα στα άλλα.

Διαβάστε παρακάτω την εγκύκλιο του Σεβασμιωτάτου:

"Αγαπητοί μου Αδελφοί,

Γνωρίζετε πολύς καλά ότι την τελευταία δεκαετία και πέραν ταύτης γίνεται πολύ λόγος από τους Σκοπιανούς και φιλοσκοπιανούς διά την ανίερον καταχώρησιν του ονόματος Μακεδονία σε μία χώρα η οποία έχει κατακτήσει ένα μικρό μέρος της πανένδοξης, ηρωικής και ιστορικής ελληνικής Μακεδονίας του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Με επιχειρήματα αφελή, παιδαριώδη, ανιστόρητα και ανθελληνικά προσπαθούν να επιδείξουν το μαύρο - άσπρο και μη γνωρίζοντας, αλλά και μη θέλοντας την ιστορική αλήθεια, πιέζουν ώστε το κομμάτι των Σκοπίων που κατοικείται αποκλειστικά από Σλάβους ουχί Έλληνες, να σφετεριστεί και να λάβει το όνομα και την ταυτότητα της Μακεδονίας μας.

Προδοτικόν, ανιστόρητον και ανίερον το επιχείρημα όλων αυτών και η προσπάθεια παραχαράξεως της ιστορικής αλήθειας.

Αντιστεκόμεθα και θα αντισταθούμε έχοντας ως όπλον ακαταμάχητον το ελληνικόν ήθος και την ιστορική αλήθεια, τα οποία θα νικήσουν και θ' αντιμετωπίσουν τις έχιδνες και παν δηλητηριώδες ερπετών εξ Σκοπίων, αλλά και εκ τινών καρεκλοκενταύρων πολιτικάντηδων Ελλήνων.

Συμμετέχουμε σε κάθε ζωντανή διαμαρτυρία η οποία διατρανώνει το ήθος και την ιστορική αλήθεια. Την 6ητου μηνός Ιουνίου, στις 7:30 το απόγευμα, θα γίνει ζωντανή διαμαρτυρία δι όλες αυτές τις ανιαρές, κακόβουλες, αισχρές επιθέσεις κατά της μητέρας Ελλάδα και της φιλτάτης Μακεδονίας μας. Η παρουσία όλων μας στην Πλατεία Ειρήνης του Κιλκίς είναι απαραίτητη και πρέπει να είναι υποδειγματική.

Πατρικές ευχές και την Αγάπη Του Χριστού μας για την Μακεδονία μας και όλη την Ελλάδα μας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου