Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Τα νέα της Ακαδημίας ΑΤΕΡΜΩΝ (4/6/2018)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας ΑΤΕΡΜΩΝ
Το Σάββατο και την Κυριακή 02 & 03/06/2018 η Ακαδημία Ατέρμων φιλοξενήθηκε στο τουρνουά της Νίκης Ευκαρπίας στη Θεσσαλονίκη, με τμήματα των bambini - prejunior - junior και προπαιδικό που καθοδήγησαν αντίστοιχα οι προπονητές Μανδρούκας Α, Κατσαρός Ι, Αραμπατζής Γ, και Πελίδης Γ.

Το τουρνουά χαρακτηρίστηκε από το υψηλό επίπεδο των ομάδων που συμμετείχαν όπως του Πρωτέα, Ηλιούπολης, Άρη Θεσσαλονίκης, Αστέρας Ευόσμου & Νίκη Ευκαρπίας.

Η φιλοσοφία της Ακαδημίας είναι προσαρμοσμένη στο σύγχρονο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο εργάζεται ακούραστα προς την κατεύθυνση αυτή και τα αποτελέσματα πλέον είναι ορατά.

Η προσέγγιση των αναπτυξιακών ηλικιών στην παιδαγωγική ,εκπαιδευτική διαδικασία γίνεται με τους πιο αυστηρούς κανόνες της σύγχρονης επιστήμης του ποδοσφαίρου, θεωρία και πράξη βρίσκουν εφαρμογή στο Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο Ατέρμων με τους εξειδικευμένους προπονητές Ποδοσφαίρου UEFA.

1η Καλοκαιρινή Γιορτή Ακαδημιών Βόλεϊ Ατέρμων 2018
Το Πρότυπο – Αθλητικό Κέντρο Ατέρμων την Κυριακή 03/06/2018 υποδέχθηκε στις εγκαταστάσεις του τις Ακαδημίες Βόλεϊ του Μυγδονιακού, Μακεδονικού και Athletico.

Η ημέρα ξεκίνησε με πολύ βόλεϊ για τις μικρές μας φίλες που βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις μας με γονείς και προπονητές και ακολούθησαν πολλές βουτιές και παιχνίδι στην πισίνα του αθλητικού κέντρου.

Παράλληλα, την ίδια ημέρα φιλοξενήσαμε τον Σ.Ο ΣΑΧ Θεσσαλονίκης ο οποίος πραγματοποίησε ένα σκακιστικό πικ νικ! Τα παιδιά πέρασαν όμορφα, βούτηξαν στην πισίνα και έπαιξαν πολύ σκάκι.

Τοποθέτηση Πινακίδων στα Πάρκα του Νομού Κιλκίς
Τα παιδιά του ΚΔΑΠ Ατέρμων Παντελεήμονα, Κιλκίς με υπεύθυνη την κα. Πηλείδου Ζωή και Αίσθημα Κοινωνικής Ευθύνης ανέλαβαν την κατασκευή πινακίδων και τη βοήθεια στην τοποθέτηση τους σε όλα τα πάρκα του Νομού Κιλκίς.

Η πρώτη τοποθέτηση τους πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 01/06/2018 όπου τα παιδιά ξεκίνησαν με αφετηρία τον Παντελεήμονα και συνέχισαν προς τη Νέα Σάντα, Καμπάνη & Μάνδρες. Η συνεργασία του ΚΔΑΠ μας με τον Αντιδήμαρχο Διαχείρισης Πρασίνου & Περιβάλλοντος κύριου Πιπερίδη Άκη θα έχει και συνέχεια στις υπόλοιπες περιοχές του Νομού!

Διάκριση για το ΚΔΑΠ Ατέρμων Παντελεήμονα, Κιλκίς
Το Τμήμα Ενισχυτικής Διδασκαλίας του ΚΔΑΠ Ατέρμων Παντελεήμονα, Κιλκίς συμμετείχε στο Διαγωνισμό Συγγραφής Περιβαλλοντικής Ιστορίας 2018.

Προκειμένου να λάβει μέρος στο Διαγωνισμό, ομαδικά τα παιδιά δημιούργησαν μια Περιβαλλοντική Ιστορία και μια έγχρωμη ζωγραφιά ώστε να τη συνοδεύσει.

Με βάση τα αποτελέσματα το ΚΔΑΠ Ατέρμων Παντελεήμονα, Κιλκίς βραβεύτηκε για την Περιβαλλοντική του Ιστορία με το «Βραβείο Παρότρυνσης σε Δράση».

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά των ΚΔΑΠ Ατέρμων για την προσπάθεια τους και τη διάκριση τους στο Διαγωνισμό της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης. Ευχαριστούμε επίσης, τις υπεύθυνες εκπαιδευτικούς για την πολύτιμη βοήθεια τους κυρία Μάσκα Πετρούλα & κυρία Οταπασίδου Ιωάννα!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.