Τρίτη, 5 Ιουνίου 2018

Βράβευση του Κιλκισιώτη ποδοσφαιριστή Γιώργου Δροσαλάκη

Ο Κιλκισιώτης Γιώργος Δροσαλάκης βραβεύτηκε από τον Πρύτανη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ως ο πρώτος σκόρερ του Ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος του Α. Π. Θ.

Η επιβράβευση αυτή βέβαια ήρθε μετά από πολλά χρόνια προπόνησης ,θυσιών, αγώνων, επιμονής και αγάπης και πάθος για το ποδόσφαιρο .το γήπεδο , τη μπάλα. 

Υπακούοντας και εφαρμόζοντας τις συμβουλές και τις τεχνικές των αξιόλογων προπονητών του. 

Ας ξεκινήσουμε από τα πρώτα σχολικά του χρόνια ,θα τον συναντήσουμε στο φυτώριο της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς ,στη συνέχεια έπαιξε στην Α κατηγορία στο Βαφειοχώρι Κιλκίς την χρονιά που είχε πάρει το πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ Κιλκίς. 

Ήταν η χρονιά που πέρασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στη Θεολογική Σχολή και έτσι ήρθε στην ομάδα της Καλαμαριάς με προπονητή τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ηρακλή Χρήστο Ζήφκα.

Τον επόμενο χρόνο έπαιξε στον Μελητέα Τριανδρίας με προπονητή τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ Στέφανο Μπορμπόκη και Γιώργο Σκαρτάδο. 

Την προηγούμενη σαιζόν τον συναντάμε στην ομάδα της Ηλιούπολης α κατηγορία Ε.Π,Σ Θεσσαλονίκης να παίζει πάντα ως βασικός δεξιός μπακ χαφ της βασικής εντεκάδας.

Η ως τώρα πορεία του στα γήπεδα τον επιβράβευσε με πολλές πρωτιές και με την κορυφαία αυτή βράβευση.

Θερμά συγχαρητήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου