Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Αναστασιάδης: "Εθνικά επιζήμια η συμφωνία των Πρεσπών"

Γράφει ο Γιώργος Αναστασιάδης
Μέλος Κεντρικής Επιτροπής Κινήματος Αλλαγής
Η εθνικά επιζήμια συμφωνία που υπέγραψε η Κυβέρνηση την Κυριακή στις Πρέσπες αποτελεί την κορύφωση του δράματος της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. 

Η μεγάλη ζημιά που έχουν προκαλέσει στην οικονομία διορθώνεται και θα διορθωθεί από επόμενες κυβερνήσεις που θα λειτουργήσουν με κριτήρια ορθολογισμού και πατριωτισμού μακριά από επικίνδυνες λογικές πατριδοκαπηλίας και οπορτουνισμού. 

Η τεράστια ζημιά που προκαλούν με την συμφωνία αυτή και η οποία απελευθερώνει σε διεθνές πλέον περιβάλλον τις τάσεις αλυτρωτισμού των βορείων γειτόνων μας, θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποκατασταθεί.

Οι δυνάμεις της δημοκρατικής παράταξης της χώρας στοιχίζονται τώρα ακόμη περισσότερο στο μέτωπο που έχει ανοίξει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής απέναντι στον πολιτικό καιροσκοπισμό και στις πολιτικές αυταπάτες. 

Η πλατιά λαϊκή βάση της παράταξης στηρίζει την Φώφη Γεννηματά και το βροντερό ΟΧΙ της στην εθνικά επικίνδυνη συμφωνία αναγνωρίζοντας ότι με την στάση της αυτή κρατά ψηλά την πατριωτική ευθύνη και με τόλμη αντιστέκεται σε πιέσεις παραγόντων εντός και εκτός Ελλάδος. 

Η ξεκάθαρη και θαρραλέα στάση της Φώφης Γεννηματά αποτελεί για όλους εμάς πολιτική παρακαταθήκη και οδηγό στον πολιτικό μας αγώνα για την εξάλειψη των συνεπειών αυτής της υποχωρητικής συμφωνίας αλλά και την ανόρθωση του τόπου μας μετά το πέρας της διακυβέρνησης από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με τις τεράστιες αρνητικές επιπτώσεις στην χώρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.