Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018

Απαιτητικά τα θέματα της Βιολογίας Προσανατολισμού, εύκολα όμως της Βιολογίας Γενικής Παιδείας

Επιμέλεια: Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης ΚΙΝΗΤΡΟ Κιλκίς
Στη Βιολογία Προσανατολισμού εξετάστηκαν σήμερα οι μαθητές της ομάδας Θετικού Προσανατολισμού. Τα θέματα ήταν σαφή, κλιμακούμενης δυσκολίας αλλά και απαιτητικά με πολλά σημεία που έχρηζαν ιδιαίτερης προσοχής κυρίως στο θέματα Γ και Δ. Χαρακτηριστικό των φετινών εξετάσεων ήταν η αυξημένη ποσότητα των θεμάτων σχεδόν σε όλα τα μαθήματα του Θετικού Προσανατολισμού και η Βιολογία δεν αποτέλεσε εξαίρεση.

Πιο εύκολα τα πράγματα για τους μαθητές που επέλεξαν Βιολογία Γενικής Παιδείας. Τα θέματα ήταν αρκετά εύκολα με ελάχιστα σημεία προσοχής. Οι καλά προετοιμασμένοι υποψήφιοι μπορούν να επιτύχουν υψηλές βαθμολογίες.

Ο επίλογος σήμερα λοιπόν των Πανελλαδικών Εξετάσεων για τα βασικά μαθήματα και τώρα μπορούμε να ευχηθούμε καλή ξεκούραση στους περισσότερους μαθητές που έχουν ολοκληρώσει μέχρι σήμερα την διαδικασία εξέτασής τους. 

Το φροντιστήριό μας εύχεται καλή συνέχεια στα παιδιά που συνεχίζουν με τα ειδικά μαθήματα τις επόμενες μέρες αλλά και τους μαθητές των ΕΠΑΛ που εξετάζονται στα μαθήματα ειδικοτήτων τους.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου