Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Κιλκίς: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για τo νέο διαφημιστικό σποτ της Εθελοντικής Αιμοδοσίας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 31-3-2018 τα γυρίσματα για τo νέο διαφημιστικό σποτ της Εθελοντικής Αιμοδοσίας υπό την επίβλεψη των Kιλκισιωτών, Kαλλιντέρη Στάθη και Σωτηρίας Χατζηπανάγου (Sotie) στη περιοχή της Δοϊράνης Κιλκίς υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.) και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς.

Με άρωμα Ελλάδας και συνδυάζοντας τα πολύτιμα για την ανθρωπινή ύπαρξη στοιχεία, Γη – Αέρας – Νερό, για έκτη συνεχή χρονιά ο Θεολόγος και η Γεωργία- Χριστίνα δίνουν το μεγαλύτερο και γεμάτο αισιοδοξία χαμόγελο τους που θα κοσμεί τις διαφημιστικές εκστρατείες των αιμοδοσιών σε εθνικό επίπεδο αλλά και εκτός συνόρων αφού το διαφημιστικό σποτ, μεταγλωττισμένο στα αγγλικά, θα προβληθεί σε 40 Ευρωπαϊκές χώρες μετά από απόφαση του Διεθνούς Οργανισμού.

Η ολοκλήρωση των διαφημιστικών προμηνύουν όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τη μεγάλη αιμοδοσία του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς στις αρχές του Μάη που κάθε χρόνο στέφεται με μεγάλη επιτυχία.

Αξιοσημείωτη είναι η προσφορά της τράπεζας αίματος του τοπικού τμήματος ΕΕΣ στην κοινωνία του Κιλκίς που καθημερινά εξυπηρετεί τις ανάγκες σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα "χαρίζοντας ζωή" όποτε ζητηθεί με το καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μέγας χορηγός της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) είναι η βιομηχανία εμφιαλώσεων Βίκος δίνοντας για ακόμη μια φορά την ελπίδα και το έναυσμα για να "ανθίζει" η Εθελοντική Αιμοδοσία στη χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.