Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Κιλκίς: Έκλεισε τις πύλες της η εικαστική έκθεση του Θανάση Κατσιάνη (Video - Φωτογραφίες)


Στις 21 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στην Αυστροελληνική Καπναποθήκη Κιλκίς τα εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης του Θανάση Κατσιάνη με τίτλο "ECCE HOMO-ΊΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ".

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος πολιτισμού κ. Τσαντάκης, ο διοικητής της Α/Μ Ταξιαρχίας "Πόντος" κ. Καπραβέλος, ο προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Αθανασόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ κ. Ξενέλης, η Σύμβουλος Θεολόγων κ. Μιχαλοπούλου, ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Καζαντζίδης, ο πρώην Δήμαρχος Κιλκίς κ. Αμανατίδης καθώς και πλήθος κόσμου.

Προλόγησαν ο 
φιλόλογος-ιστορικός κ. Αδάμος και ο εικαστικός κ. Μισόπουλος. Την έκθεση επισκέφθηκαν πολλοί Κιλκισιώτες και Κιλκισιώτισσες και εκατοντάδες μαθητές και μαθήτριες όλων σχεδόν των σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της πόλης του Κιλκίς με τους συνοδούς εκπαιδευτικούς. τους.

Η έκθεση έκλεισε τις πύλες της στις 30 Μαρτίου 2018.



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.