Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ: Με νίκη την Κυριακή, κατακτά το Πρωτάθλημα Γυναικών Β' Εθνικής

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Στην τελευταία αγωνιστική θα κριθεί η Πρωταθλήτρια ομάδα Γυναικών της Β' Εθνικής Κατηγορίας. Ο ΑΙΑΣ θα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει έναν ακόμη τίτλο, με νίκη απέναντι στον συνδιεκδικητή Ποσειδώνα Βέροιας.

Η διοίκηση του συλλόγου απευθύνει κάλεσμα προς τον κόσμο να στηρίξει την γυναικεία ομάδα στην προσπάθεια της να φέρει για πρώτη φορά τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Β' Εθνικής στην πόλη του Κιλκίς.

Την Κυριακή 22/4 στο ΔΑΚ Κιλκίς (Νέο Κλειστό Γυμναστήριο) στις 18:00 σας περιμένουμε να παρακολουθήσουμε μαζί έναν συναρπαστικό αγώνα ανάμεσα στις αναμφισβήτητα 2 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και να δώσουμε ώθηση στις αθλήτριες να φτάσουν στη νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.