Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. Κιλκίς ο Κώστας Κιλτίδης

Στη Βουλή εθεάθη, μετά από πολλά χρόνια, ο πρώην υφυπουργός Κώστας Κιλτίδης, προκαλώντας συζητήσεις για το πολιτικό μέλλον. Η παρουσία του στη Βουλή από μόνη της μπορεί να μη συνιστά είδηση, το γεγονός όμως πως ο κ. Κιλτίδης βγήκε από το γραφείο του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν αρκετό για να πυροδοτήσει τις συζητήσεις για την επιστροφή του στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Παρότι ρωτήθηκε κατά την έξοδό του από το γραφείο του κ. Μητσοτάκη, ο κ. Κιλτίδης αρνήθηκε να σχολιάσει λέγοντας ότι ο μόνος αρμόδιος για αυτά τα ζητήματα είναι ο πρόεδρος του κόμματος.

Έγκυρες πληροφορίες της Voria.gr, πάντως, από πηγές της ΝΔ αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης κλείδωσε η επιστροφή του Κώστα Κιλτίδη στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στο Κιλκίς. 

Άλλωστε, ο ίδιος, από το 2015 όταν και είχε επιστρέψει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε δηλώσει την επιθυμία του να ενεργοποιηθεί ξανά στον «τόπο που τίμησε και τον τίμησε». Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι κ. Κιλτίδης, που έχει αυξημένη επιρροή και διείσδυση στον πατριωτικό χώρο, θα αναλάβει ενεργό ρόλο για την υλοποίηση του σχεδίου επανάκαμψης των χιλιάδων δεξιών ψηφοφόρων που έχασε η ΝΔ κατά τη διάρκεια της μνημονιακής περιόδου.

Πηγή: http://voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.