Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Επίσκεψη δημοτικής αντιπροσωπείας Κιλκίς στον αδελφοποιημένο δήμο Λατσιών Κύπρου

Αντιπροσωπεία του Δήμου Κιλκίς με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο της Δημοτικής Ενότητας Κρουσσών Ανέστη Πογέλη, εκπροσώπησε το Δήμο Κιλκίς στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Λατσιών για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου και για τη συμπλήρωση 63 ετών από την ίδρυση και ένοπλη αντίσταση της Εθνικής Οργάνωσης Κυπρίων Αγωνιστών (Ε.Ο.Κ.Α.) κατά της βρετανικής κατοχής.

Τα μέλη της Κιλκισιακής αποστολής την οποία συγκρότησαν ο ο Αντιδήμαρχος Δόμησης και ΚΕΠ Ιωάννης Δημητριάδης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Κωνσταντίνος Ζώτος και Βασίλης Καραμπίδης παρακολούθησαν με ιδιαίτερη συγκινησιακή φόρτιση στο Δημοτικό Θέατρο των Λατσιών τις εκδηλώσεις του αδελφοποιημένου με το Κιλκίς Δήμου Λατσιών που δημιούργησαν κλίμα εθνικής ανάτασης.

Μεταφέροντας τους αδελφικούς χαιρετισμούς του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη και τις εγκάρδιες ευχαριστίες του για τη μοναδική φιλοξενία με την οποία αγκαλιάζουν τους Κιλκισιώτες ο Δήμος Λατσιών και οι πολίτες του, ο Αντιδήμαρχος κ. Α. Πογέλης υπογράμμισε ότι οι σελίδες ηρωισμού που έγραψε στη νεότερη ιστορία του ο ελληνισμός της Ελλάδας και της Κύπρου στάθηκαν το αντίδωρο για την ελευθερία και την ανεξαρτησία των δύο κρατών. 

''Οι σημερινές κρίσιμες γεωπολιτικές εξελίξεις απαιτούν αρραγή εθνική ενότητα και σύμπνοια ώστε να προασπίσουμε τις αξίες μας και να αγωνιστούμε για την εδραίωση της ειρήνης και ευημερίας των λαών'' ανέφερε μεταξύ άλλων. Χαιρετισμούς στην εκδήλωση απηύθυναν ο Δήμαρχος Λατσιών Χρίστος Πιτταράς και εκπρόσωπος του Δήμου Χορτιάτη.

Κατά τη διάρκεια της τριήμερης παραμονής της στην Κύπρο η αντιπροσωπεία του Δήμου Κιλκίς παρακολούθησε την εορταστική παρέλαση στη λεωφόρο Γ. Κρανιδιώτη ενώ επισκέφθηκε το Κοινοβούλιο της Κύπρου, τον τύμβο της Μακεδονίτισσας, τα φυλακισμένα μνήματα και τη μονή της Παναγίας του Κύκκου.

Έχοντας σχηματίσει εξαιρετικές εντυπώσεις από τη ζεστή φιλοξενία των αδελφών Λατσιωτών, η δημοτική αντιπροσωπεία εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στους εκπροσώπους του Δήμου Λατσιών και τους προσκάλεσε στις θεσμικές εκδηλώσεις του Δήμου για την 105η επέτειο της μάχη του Κιλκίς.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.