Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

«Το βέλος που δεν πληγώνει»: Θεατρική παράσταση για παιδιά

Δελτίο τύπου ΝΗΡΕΑ Κιλκίς
Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς «ΝΗΡΕΑΣ» σε συνεργασία με το Δήμο Κιλκίς και το Δήμο Παιονίας, με αφορμή τη συμπλήρωση 16 χρόνων λειτουργίας του στο Νομό Κιλκίς παρουσίασε με πολύ μεγάλη επιτυχία, τη Δευτέρα 19 Μαρτίου στο Συνεδριακό Κέντρο στο Κιλκίς και την Τρίτη 20 Μαρτίου στο Πολιτιστικό Κέντρο στη Γουμένισσα, την παιδική θεατρική παράσταση με τίτλο: «Το βέλος που δεν πληγώνει». 

Το έργο του Βασίλη Μαυρογεωργίου ζωντάνεψε στη σκηνή από τη θεατρική ομάδα Χιλιοδέντρι, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του θεάτρου για παιδιά από το 2010 και δημιουργεί παραστάσεις υψηλής αισθητικής, χρησιμοποιώντας πρωτότυπους θεατρικούς κώδικες.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ: Κείμενο: Βασίλης Μαυρογεωργίου, Διασκευή-σκηνοθεσία: Σοφία Τσινάρη, Μουσική: Δημήτρης Παπαγεωργίου, Σκηνικά-κοστούμια: Βάγια Παρασκευά, Χορογραφίες: Ιωάννα Ταμπαξή. Παίζουν: Θάνος Αλεξίου, Παναγιώτης Γαβρέλας, Σοφία Τσινάρη.

Το Δ.Σ. και οι εργαζόμενοι του ΝΗΡΕΑ θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν και στις δυο παραστάσεις και όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίησή τους.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.