Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

"Κι όμως οι ΑΝ.ΕΛ. ήταν εκεί"

Υπογράφει ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝΕΛ Κιλκίς - Δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς
"Όπως κάθε χρόνο αποδόθηκε φόρος τιμής στον ήρωα Κύπριο Γρηγόρη Αυξεντίου με προγραμματισμένες εκδηλώσεις από τους Δήμους Κιλκίς και Λύσης της Κύπρου. 

Στο διήμερο των εκδηλώσεων Σάββατο στο Συνεδριακό Κέντρο και Κυριακή στον χώρο του μνημείου στον Ακρίτα Κιλκίς, 17 και 18 Μαρτίου, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ήταν παρόντες, όπως και στα προηγούμενα χρόνια. 

Ο πολιτευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΑΝ.ΕΛ), Τατίδης Νικόλαος, ήταν παρών ως εκπρόσωπος του κόμματος και όχι μόνο ως Δημοτικός Σύμβουλος. 

 Η κατάθεση στεφάνου του πολιτευτή Τατίδη Νικολάου στην μνήμη του Σταυραετού του Μαχαιρά της Κύπρου, στον ήρωα Γρηγόριο Αυξεντίου ήταν για τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Προς ενημέρωση των πολιτών του νομού, ότι επειδή πλέον έχω την ιδιότητα του Δημοτικού Συμβούλου, αυτή δεν παύει την ιδιότητα του πολιτευτή. Ούτε παύει η εκπροσώπηση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ από τον Τατίδη Νικόλαο που είναι Δημοτικός Σύμβουλος. 

Μπορεί λοιπόν να αναγράφεται η παρουσία μου με την διπλή ιδιότητα, όχι όμως με αφαιρεμένη την ιδιότητα του πολιτευτή, αν ενοχλεί κάποιους η παρουσία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και με αυτό τον τρόπο βρήκαν τρόπο να μη τους αναφέρουν, βρήκαν λάθος τρόπο να εκφράσουν την αντίθεσή τους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.