Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Επιτέλους οι αξιωματούχοι του Κιλκίς «ακούνε» τις προτάσεις μας

Με μεγάλη μας χαρά βλέπουμε ότι επιτέλους κάτι αλλάζει στην πολύπαθη πόλη μας το αγαπημένο μας Κιλκίς. Με έκπληξη –ιδιαίτερα ευχάριστη θα λέγαμε- λάβαμε και αναρτήσαμε, την παρέμβαση της τ. βουλευτή Κιλκίς Ειρήνης-Ελένης Αγαθοπούλου για το αναπτυξιακό συνέδριο της Κεντρικής Μακεδονίας που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη (Δείτε ΕΔΩ). 


Η κ. Αγαθοπούλου αναφέρθηκε στα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νομού μας αλλά και παρέθεσε μια σειρά εξαιρετικών προτάσεων για την αξιοποίηση τους. Το ευχάριστο είναι πως οι προτάσεις της ήταν ακριβώς ίδιες και πάνω στο πνεύμα, πρόσφατου άρθρου του συντάκτη μας Πάνου Μαύρου, αλλά και κάποιων παλαιοτέρων κειμένων. 

Συγκεκριμένα η κ. Αγαθοπούλου τόνισε τη γεωστρατηγική θέση του Κιλκίς, όπως την κοντινή θέση με τη Θεσσαλονίκη αλλά και τα σύνορα σαν «πύλη της Ελλάδας», τα τουριστικά αξιοθέατα του νομού με επιπλέον τα περίφημα κρασιά της Γουμένισσας, τη σημαντικότητα της ΒΙΠΕ Σταυροχωρίου, αλλά και των αγροτοκτηνοτροφικών δραστηριοτήτων του νομού. 

Επιπλέον αναφέρθηκε στα στρατηγικά οδικά και σιδηροδρομικά δίκτυα τα οποία βρίσκονται στο σταυροδρόμι του νομού Κιλκίς, αλλά και μίλησε για αξιοποίηση παρατημένων υποδομών όπως στρατόπεδα, κτίρια, εκτάσεις, κάτι που είχαμε γράψει πολλάκις σε άρθρα μας στο παρελθόν. 

Επιτέλους κάτι αλλάζει στην πόλη μας, με τους αξιωματούχους αυτού του τόπου να λαμβάνουν επιτέλους υπόψη τις δίκαιες φωνές και προτάσεις μας για ένα καλύτερο Κιλκίς. 

Κυρία Αγαθοπούλου σας ευχαριστούμε από καρδιάς που μας διαβάζετε και λαμβάνετε υπόψη τους προβληματισμούς και απόψεις μας.

Διαβάστε εδώ τις αντίστοιχες προτάσεις που έγραψε στις 6 Μαρτίου 2018, ο συντάκτης μας Πάνος Μαύρος, ενώ υπάρχουν πολλές ακόμη παλαιότερες αναρτήσεις αναλυτικά για κάθε θέμα.
http://gnomikilkis.blogspot.gr/2018/03/2019-2020.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.