Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών νομού Κιλκίς

Ανακοίνωση Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών νομού Κιλκίς
Διεξήχθησαν την Κυριακή 11 Μαρτίου οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών νομού Κιλκίς με απόλυτη επιτυχία και με συμμετοχή όλων των εκλεκτών και επώνυμων μελών του. Μετά την κατανομή των αξιωμάτων το νέο διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται από:

ΠΡΟΕΔΡΟ
Κωσταντίνο Παπανικολάου, 
Αντιπρόεδρο 
Ιωάννη Αμανατίδη, 
Γενικό Γραμματέα
Γεώργιο Ηλιάδη, 
Ταμία 
Γεώργιο Κατακαλίδη 
και μέλη τους 
Νικόλαο Σερασκέρη, 
Αθάνασιο Γραμματικόπουλο, 
Νικόλαο Στανημερόπουλο,
Δημήτριο Πέρρο, 
Αδαμ Χριστοδουλίδη.

Ο επανεκλεγείς πρόεδρος Κώστας Παπανικολάου, προέβη στις παρακάτω δηλώσεις:

"Στις πρόσφατες εκλογές του ΣΕΑ ν. Κιλκίς προσήλθαν στην ψηφοφορία , οι έφεδροι αξιωματικοί του νομού, χωρίς αντιπαλότητες με μόνο ενωτικό κρίκο τον τίτλο, που τους έδωσε διακριτικά η πατρίδα και τον φέρουν υπερήφανα δια βίου.

Είναι αυτός ο ισχυρός πόλος έλξης, που συνδέει τους συναδέλφους όλων των κατηγοριών της κοινωνικής και πολιτικής ζωής του νομού, που με προθυμία έδωσαν το παρόν στην ψηφοφορία και μας ανέδειξαν στην ηγεσία του Συνδέσμου για μία ακόμη περίοδο, επιβραβεύοντας την προηγούμενη θητεία μας, με την ανανέωση της εμπιστοσύνης τους.

Υποσχόμαστε, ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε στη νέα περίοδο για την βελτίωση της ετοιμότητας των εφεδρικών δυνάμεων μέσα στην πίστη του εφεδρικού πνεύματος, που έλκει και συνδέει πολίτες με το ένστολο δυναμικό της χώρας, αλλά και την ενίσχυση των σχέσεων με τους κοινωνικούς φορείς του νομού. Εννοείται ότι θα συμβάλλουμε, έργω και λόγω, στην ψυχική ενότητα των εφέδρων μέσα από την ηθική και πνευματική εξύψωσή μας.

Θέλω να τονίσω ακόμη, συνδεόμενος με το παρελθόν, ότι η θυσία και ο ηρωισμός που επέδειξε ο έφεδρος αξιωματικός διαχρονικά στα πεδία των μαχών όλων των εθνικών αγώνων της πατρίδας, αποτελούν για εμάς ιερή παρακαταθήκη και οδηγό, που συντηρούν ακμαίο το ηθικό απέναντι στον κάθε επιβουλέα της πατρίδας μας.

Καταλήγοντας, θέλω επίσης να διαβεβαιώσω στα αξιότιμα μέλη μας, που μας περιέβαλλαν με την εμπιστοσύνη τους, αφού τους ευχαριστήσω, ότι το υπ’ εμέ διοικητικό συμβούλιο θα δικαιώσει στο δυνατόν τις προσδοκίες τους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.