Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Παράταση θητείας εκπαιδευτικών Πειραματικών και Πρότυπων Σχολείων έως τις 31/08/2019

Με τροπολογία που αυτή την εβδομάδα εισάγεται στη Βουλή προωθείται η παράταση της θητείας των εκπαιδευτικών που υπηρετούν στα Πειραματικά και Πρότυπα Σχολεία για ένα σχολικό έτος, δηλαδή έως τις 31/08/2019. 

Ενόψει των γενικότερων αλλαγών που έχουν σχεδιαστεί και που θα περιλαμβάνονται σε επόμενο νομοσχέδιο για τα Πειραματικά και Πρότυπα Σχολεία, η διαδικασία ανανέωσης της θητείας των εκπαιδευτικών που υπηρετούν σε αυτά (η οποία λήγει 31/08/2018) κρίνεται ότι δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί την τρέχουσα χρονιά.

Με την ίδια τροπολογία δίνεται το δικαίωμα μετάθεσης στους/στις εκπαιδευτικούς των Πειραματικών και Πρότυπων Σχολείων από την τρέχουσα χρονιά, εφόσον έχουν καταθέσει σχετική αίτηση.

Σημειώνεται ότι η παράταση της θητείας δεν θα ισχύσει για όσους/ες μετατεθούν εντός του 2018.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.