ΜΕΘΟΔΟΣ

ΑΞΙΟΥΠΟΛΙΤΙΚΑ 2018

Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου 2018

Βεργίδης: "Σκεφτείτε το καλά για το κλείσιμο της τράπεζας στο Χέρσο"

Υπογράφει ο Ανδρέας Βεργίδης
Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς
"Εδώ και δεκαετίες στο Χέρσο της τότε επαρχίας Κιλκίς – και νυν του δήμου Κιλκίς – λειτουργεί υποκατάστημα της πρώην Αγροτικής Τραπέζης της Ελλάδος και μετά τις “βίαιες” τραπεζικές συγχωνεύσεις, υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς.

Η οικονομική δραστηριότητα της ευρύτερης περιοχής εξακολουθεί να προσδίδει στο εν λόγω υποκατάστημα τον χαρακτήρα της Αγροτικής Τραπέζης, εξυπηρετώντας ένα μεγάλο τμήμα του αγροτοκτηνοτροφικού πληθυσμού της Περιφερειακής μας Ενότητας. Γεγονός που επιτάθηκε μετά και την αναστολή λειτουργίας του υποκαταστήματος της ίδιας Τράπεζας στο Σ.Σ. Μουριών.

Ασφαλώς και δεν είναι στις προθέσεις μας, ούτε βεβαίως στην αρμοδιότητα μας, η υπόδειξη προς εσάς των οικονομικών – επιχειρηματικών σας επιλογών.

Η πολυετής εμπειρία όμως, δείχνει στην πράξη, ότι οι συγχωνεύσεις δεν αποδίδουν πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα μιας μεταρρυθμιστικής – εκσυγχρονιστικής επιλογής.
Πιστεύουμε στην ανάγκη επανεξέτασης της απόφασης σας για κατάργηση του υποκαταστήματος της Τραπέζας Πειραιώς Χέρσου, με τη διαβεβαίωση ότι είμαστε στη διάθεση σας για κάθε περαιτέρω συζήτηση και συνεργασία."

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου