ΜΕΘΟΔΟΣ

ΑΞΙΟΥΠΟΛΙΤΙΚΑ 2018

Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου 2018

Τα νέα του Άτλαντα Κιλκίς (6/2/2018)

Ανδρικό Πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής κατηγορίας, (Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα βόλεϊ Ανδρών, Ε΄όμιλος)
Ο Άτλας Κιλκίς με δύο βασικές ελλείψεις στην σύνθεση του (Ακραίο και Libero) και με τραυματία τον άλλο ακραίο πήγε στην Έδεσσα όπου και έχασε τελικά στο εκτός έδρας παιχνίδι από τον Ίκαρο Έδεσσας με 3-1 σετ (13-25, 11-25, 25-22, 6-25)

Στον αγώνα η ομάδα μπήκε πολύ νωθρά, χωρίς ρυθμό, με κακή υποδοχή, έχοντας μία αδικαιολόγητη νευρικότητα και παίζοντας χωρίς καθαρό μυαλό, έχασε τα δύο πρώτα σετ αρκετά εύκολα.

Αντέδρασε μόνο στο τρίτο σετ και παίζοντας καλό βόλεϊ, δυσκόλεψε με τα ΣΕΡΒΙΣ του την αντίπαλη ομάδα με αποτέλεσμα να την αναγκάσει να υποπέσει σε λάθη. Ήταν το καλύτερο σετ με εναλλαγή στο σκορ μέχρι και 22-22, το οποίο τελικά έγινε 25-22 υπέρ της ομάδος μας.

Στο τέταρτο σετ ενώ ξεκίνησε η ομάδα καλά εν τούτοις έχασε πολύ εύκολα το σετ και τον αγώνα.

Επόμενος αγώνας, το ερχόμενο Σάββατο στις 16:00 στην Κατερίνη, με τον Αίολο

Η σύνθεση της ομάδος:

Πολιτίδης Χάρης, Χειρούλης Γεώργιος, Πελτιάν Κυριάκος, Ιακωβίδης Κυριάκος, Κουρομπήλιας Ιωάννης, Παπαδόπουλος Ραφαήλ, Καραδήμος Παναγιώτης (L), Καπούλας Κων/νος, Τρόπιος Ανέστης.

Coach: Χατζηγεωργιάδης Σταύρος

Δείτε στιγμιότυπα των αγώνων στο κανάλι μας στο YouTube, κάντε εγγραφή για να σας στέλνουμε ενημερώσεις των δράσεων των τμημάτων του συλλόγου μας σε video.

https://www.youtube.com/channel/UCRX-iDf9sQtapr7NP-I7FJQ

Παιδικό Πρωτάθλημα ΕΣΠΕΜ
Η παίδες του Άτλαντος Κιλκίς νίκησαν άνευ αγώνα τον Αρχέλαο Κατερίνης με 3-0 σετ (25-0, 25-0, 25-0) και παραμένουν στην Τρίτη θέση με 13 βαθμούς

Πρωτάθλημα ΠαγκορασίδωνΟι παγκορασίδες έχασαν από τον Αίαντα με 3-0 σετ (16-25, 8-25, 18-25). Το νέο στοιχείο στην νεοσύστατη ομάδα ήταν πως ενσωματώθηκε στην σύνθεση και το Libero, το οποίο και ΄έκλεψε΄ την παράσταση λόγω της άρτιας τεχνικής της κατάρτισης και το μικρό της ηλικίας της

Η σύνθεση της ομάδος:

Παπαδοπούλου Ευγενία, Συρινοπούλου Μαρία, Σακαρέλη Μαρίνα, Σπάχο Χριστίνα, Φούρα Κων/να, Χονδροματίδου Στεφανία, Αμοιρίδου Ελεάνα (L), Κέλλνερ Νέλλη, Κυπρίτη Ειρήνη, Κέλλνερ Βάσια,

Coach: Χατζηγεωργιάδης Σταύρος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου