Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Κιλκίς: Η μαγική στιγμή του κουκλοθεάτρου πλησιάζει

Από τις 9 έως και τις 15 Δεκεμβρίου 2017 το 18ο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας του Δήμου Κιλκίς ανοίγει τις πύλες του, σηκώνει αυλαία και σας υποδέχεται.

Η πόλη της κούκλας, το Κιλκίς γιορτάζει και σας καλεί στη γιορτή της φορώντας τα καλά της και τα χρωματιστά και χαρούμενα στολίδια της.

Τα μαγικά ταξίδια μικρών και μεγάλων σε κόσμους ονειρικούς, παραμυθένιους και θαυμαστούς ξεκινούν.

Θίασοι και καλλιτέχνες από την Ιταλία, την Μ.Βρετανία, τη Γερμανία, την Ισπανία και την Ελλάδα θα παρουσιάσουν εξαιρετικές παραστάσεις στο Συνεδριακό Κέντρο, την Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής, στο Αρχαιολογικό Μουσείο, στις πλατείες και μπαρ της πόλης.

Στο φουαγέ του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Κιλκίς μια εικαστική έκθεση φωτογραφίας με κουκλοθεατρικές κούκλες και τίτλο «Επίσκεψη από παλιούς φίλους» θα μας ξυπνήσει μνήμες από τα παλιά. 


Κούκλες που περπάτησαν, έπαιξαν και διασκέδασαν μικρούς και μεγάλους στη σκηνή του Συνεδριακού Κέντρου όλα τα χρόνια του φεστιβάλ θα επισκεφθούν την πόλη και θα γιορτάσουν μαζί μας την ενηλικίωση του Διεθνούς Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας Κιλκίς.

Και φυσικά δεν ξεχάσαμε το Κυνήγι Χαμένου Θησαυρού με τίτλο “Μια επίσκεψη που... έμεινε ατέλειωτη” όπου κούκλες επισκέπτες έχασαν το δρόμο τους και αντί να πάνε στο θέατρο κατέληξαν να περιπλανώνται στην πόλη. Ζητάμε λοιπόν από τους μικρούς μας φίλους να μας βοηθήσουν να τις βρούμε και να τις φέρουμε στον προορισμό τους.

Ραντεβού λοιπόν στις 9 του Δεκέμβρη για μια εβδομάδα, χαρισμένη από το Δήμο Κιλκίς στην πόλη για θα γεμίσει τις ψυχές και τις σκέψεις και να χαράξει χαμόγελα στα χείλη μικρών και μεγάλων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.