Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Χατζησάββας: Να λογοδοτήσουν επιτέλους οι υπεύθυνοι


Δελτίο τύπου Χ. Χατζησάββα
Στην Ολομέλεια της Βουλής μίλησε ο βουλευτής Κιλκίς Χρήστος Χατζησάββας, αναφορικά με το πόρισμα της προανακριτικής επιτροπής για τα σκάνδαλα στα εξοπλιστικά και τον πρώην υπουργό Παπαντωνίου.

Ο Συναγωνιστής αρχικά είπε ότι είναι αναγκαία η κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών και της βουλευτικής ασυλίας, ώστε βουλευτές οι οποίοι έχουν συμμετάσχει σε σκάνδαλα να τίθενται προ των ευθυνών τους.

Όσο δε αφορά τα πολιτικά σκάνδαλα, το ΠΑΣΟΚ έχει παίξει καθοριστικό ρόλο και είναι υπόλογο για την σημερινή τραγική κατάσταση της χώρας. Ακόμα, ο Χρήστος Χατζησάββας επεσήμανε τα κακώς κείμενα στα εξοπλιστικά προγράμματα, με τις μίζες, τα χρέη και την καταστροφή της Ελληνικής Βιομηχανίας Όπλων. 

Κλείνοντας τόνισε πως το ΠΑΣΟΚ είναι ένα καρκίνωμα στην ραχοκοκκαλιά του κράτους και πρέπει επιτέλους να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι των σκανδάλων στα εξοπλιστικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.