Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Σέρρες: Πατέρας και γιος προσπάθησαν να πουλήσουν κλεμμένο αυτοκίνητο

Η άμεση κινητοποίηση και οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθεί χθες (20-7-2017) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, 27χρονος ημεδαπός, για απάτη σε βάρος 35χρονου.
Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνεται και ο 49χρονος πατέρας του, ο οποίος αναζητείται να συλληφθεί εντός των ορίων του αυτοφώρου.

Ειδικότερα, ο 35χρονος κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών ότι τα παραπάνω άτομα τον εξαπάτησαν στέλνοντας του πλαστό τραπεζικό έμβασμα για την αγορά αυτοκινήτου, που πουλούσε μέσω διαδικτυακής αγγελίας αντί των 17.000 ευρώ.

Το αυτοκίνητο το παρέλαβε ο 49χρονος μετά από συνάντηση που έγινε προχθές (19-7-2017) στην πόλη των Σερρών. Στη συνέχεια με σκοπό να πουλήσουν εκ νέου το αυτοκίνητο και να αποκομίσουν παράνομο οικονομικό όφελος, ανήρτησαν σχετική διαδικτυακή αγγελία με τιμή πώλησης τις 10.000 ευρώ.

Οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν άμεσα και παρουσιαζόμενοι ως υποψήφιοι αγοραστές, συνάντησαν τον 27χρονο χθες (20-7-2017) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου παρουσιάστηκε ως υποτιθέμενος ιδιοκτήτης του οχήματος και συνελήφθη, ενώ το όχημα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο ιδιοκτήτη του.

Σε κοντινή απόσταση ανέμενε εντός οχήματος ο 49χρονος, εποπτεύοντας τον χώρο και αντιλαμβανόμενος την παρουσία των αστυνομικών, προσπάθησε ανεπιτυχώς με το όχημα του να εμβολίσει τους αστυνομικούς, ενώ στη συνέχεια αναπτύσσοντας ταχύτητα διέφυγε και αναζητείται να συλληφθεί εντός των ορίων του αυτοφώρου.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.