Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Eκδήλωση του δήμου Νεάπολης-Συκεών με θέμα "Όχι στη βία κατά των γυναικών…"

Εκδήλωση ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και αφύπνισης απέναντι στο φλέγον ζήτημα της βίας κατά των γυναικών πραγματοποιεί ο δήμος Νεάπολης-Συκεών και η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολίτικης & Παιδείας, την προσεχή Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2017, στις 7 μ.μ., στο δημοτικό κατάστημα Πεύκων (Ειρήνης 19).

Με την πεποίθηση ότι η ψυχολογική, σεξουαλική, σωματική ή λεκτική βία κατά των γυναικών δεν αποτελεί ιδιωτική υπόθεση, αλλά ένα σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα, ο δήμος Νεάπολης-Συκεών επιδιώκει να δυναμώσει ο προβληματισμός γύρω από το φαινόμενο, τις αιτίες και τους τρόπους αντιμετώπισής του, να μας απασχολήσει όλους και όλες.

Με το μήνυμα «Μίλα... Μη φοβάσαι!» δίνουμε δύναμη σε όλες εκείνες τις γυναίκες που υποφέρουν σιωπηλά να ξεπεράσουν το φόβο και να σπάσουν τη σιωπή τους και να απευθυνθούν στους αρμόδιους φορείς για να ζητήσουν στήριξη, επιδεικνύοντας μηδενική ανοχή στη βία.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν η Αλεξάνδρα Ανδρέου (εισαγγελέας), η Ασημίνα Γκοντόλια (αστυνομικός), η Ρωξάνη Κοστατζίκη (δικηγόρος) και η Ανθή Αργυρούδη (ψυχολόγος).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.