Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

Νικήθηκε με 2-1 ο Κιλκισιακός από τον Φίλιππο

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Την ήττα με 2-1 γνώρισε στην Αλεξάνδρεια από τον Φίλιππο ο Κιλκισιακός το μεσημέρι της Κυριακής. Ο Μάκης Κατσαβάκης είχε πολλές απουσίες, καθώς έλειπαν λόγω τραυματισμού οι Μπελίτσας, Δρόσος, Καθάριος, Παναγιωτόπουλος και Καρασίμος, με το πρώτο μέρος να βρίσκει τους γηπεδούχους να πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά στο 8' να έχουν την τύχη με το μέρος τους.

Ο Ματεντζίδης έκοψε τη μπάλα, ο Μυλωνάς έκανε ενστικτωδώς την επαφή και η μπάλα κατέληξε στο δεξί παραθυράκι του Κολιοφούκα. Στο 40' ο Φίλιππος είχε οριζόντιο δοκάρι με τον Αργυρίου.

Ο Κιλκισιακός έφτασε στην ισοφάριση με τον Παπαδημητρίου στο 44'. Βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, με τον σέντερ φορ του ΑΟΚ να κάνει ωραία κίνηση και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Μάκη Κατσαβάκη έπαιξαν καλά, είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως κόντρα στη ροή του αγώνα βρέθηκαν ξανά πίσω στο σκορ.

Σε μια φάση τελειωμένη ο Πολύζος υπέπεσε σε χέρι μέσα στη περιοχή. Ο Ραχήμ εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι στο 71' και έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του.

Πέντε λεπτά αργότερα πέναλτι για τον Κιλκισιακό. Ο Παπαδημητρίου έστειλε στην άλλη γωνία τον τερματοφύλακα, όμως η μπάλα κατέληξε στη ρίζα της αριστερής δοκού,

Ο Κιλκισιακός τη Κυριακή ταξιδεύει στην Εδεσσα για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Καρακούτσης, Σκλιοπίδης(63’ Ραχήμ), Αργυρίου, Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Δημητρουλόπουλος, Αβραμόπουλος, Σκοπελίτης(56’ Καρατζάογλου), Μπενίσκος, Κόλα, Μυλωνά(88’ Τάχου).

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Κολιοφούκας, Ρετσινάς (58' Παρπουτσής), Ραφαελίδης, Παλάσκας, Ματεντζίδης, Πολύζος, Δοξάκης (34' Νικολαΐδης), Λογγινίδης, Παπαδημητρίου, Μοσχάκης, Πιπερτζής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.