Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017

Κόμβος για το ΤΕΙ Κιλκίς...τώρα

Γράφει ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. νομού Κιλκίς
Η μεταφορά των σπουδαστών Α.Τ.Ε.Ι. στο νέο κτίριο του Α.Τ.Ε.Ι από τα κτίρια του Ο.Ε.Α.Δ είναι δεδομένη για τον μήνα Οκτώβριο.
Για να περάσει το λεωφορείο, το αυτοκίνητο, το μέσον που θα εξυπηρετεί τους σπουδαστές για την πρόσβαση στο κτίριο του Α.Τ.Ε.Ι. Κιλκίς, θα βγαίνει από την πόλη του Κιλκίς παίρνοντας τον δρόμο προς Μεταλλικό και από εκεί θα στρίβει προς το κτίριο του Α.Τ.Ε.Ι..

Η σήμανση του δρόμου σε εκείνο το σημείο είναι διπλή συνεχόμενη γραμμή, που σημαίνει απαγορεύεται η στροφή προς τα αριστερά. Ένα θέμα που έπρεπε να είχε λυθεί από τότε που ξεκίνησε να κτίζεται το κτίριο, αλλά όπως πάντα είμαστε της τελευταίας στιγμής.

Αυτές τις ημέρες ζήτησα από τις Τεχνικές Υπηρεσίες της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΙΛΚΙΣ, του ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ και από την ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ ΚΙΛΚΙΣ

Ποιες ενέργειες έχουν γίνει, τι πρόκειται να γίνει στην διασταύρωση προς το κτίριο Α.Τ.Ε.Ι. Κιλκίς ώστε να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των οχημάτων και των ανθρώπων που κινούνται από Κιλκίς προς το κτίριο Α.Τ.Ε.Ι. Κιλκίς και αντίστροφα.

Κατά την εκτίμηση και πρότασή μου θα πρέπει:

Α) Να μπει φανάρι, να μεταφερθεί η έξοδος από το Κιλκίς για τον δρόμο του Μεταλλικού προς τα σφαγεία, στην θέση που στρίβει για τον όρχο του δήμου ώστε η έξοδος από Κιλκίς να οδηγεί ακριβώς απέναντι για Α.Τ.Ε.Ι.,

Β) Θα μπορεί να γίνει κόμβος με κυκλική πορεία,

Γ) Προσωρινά μπορεί να γίνει νησίδα με διαγράμμιση στην άσφαλτο

Σίγουρα όμως για τις πρώτες ημέρες να υπάρχει τροχονόμος.

Η άποψη όμως ενός συγκοινωνιολόγου σίγουρα θα είναι η καλύτερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου