Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017

Αγώνας ορεινής ποδηλασίας: 7o XCO Mtb Race Κilkis

Ο Σύλλογος Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς διοργανώνει ανοιχτό αγώνα ορεινής ποδηλασίας (Μountain Βike) την 1η Οκτωβρίου 2017 με εκκίνηση και τερματισμό την περιοχή των αναδασώσεων πίσω από τα σφαγεία της πόλης.
Ώρα εκκίνησης 10:30 π.μ.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ
Η διαδρομή είναι κυκλική ( XCO ) 5,2 χλμ τεσσάρων (4) γύρων. (21 χλμ συν 3χλμ της προεκκίνησης. συνολικά 24 χλμ) και κινείται σε δασικούς δρόμους πευκοδάσους και πανέμορφα μονοπάτια τα οποία καλύπτουν περίπου το 60% της διαδρομής. Θα γίνει προεκκίνηση 3 χλμ.

Ο συνδυασμός της εναλλαγής δασικών δρόμων και μονοπατιών καθιστούν τεχνική, πολύ όμορφη και ενδιαφέρουσα την διαδρομή.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Ο αγώνας είναι ΟΡΕN και μπορούν να συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες ηλικίας πάνω από 15 ετών. Ανήλικοι μπορούν να συμμετέχουν με υπεύθυνη δήλωση του κηδεμόνα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ
Εφήβων 15 - 17

Ανδρών 18-29 , 30-39 , 40-49 , 50+

Γυναικών

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Εγγραφές θα γίνονται στον χώρο της αφετηρίας, έως και μια ώρα πριν την εκκίνηση του αγώνα. Κόστος Συμμετοχής 5 ευρώ.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
Ανεφοδιασμός με νερό και ισοτονικό θα υπάρχει σε 2 σταθμούς. Ο πρώτος στο 2ο χλμ και ο δεύτερος περνώντας από την αψίδα εκκίνησης. Παρακαλούνται οι αθλητές να πετούν σκουπίδια μόνο εντός των σταθμών υποστήριξης.

ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΑΘΛΑ
Στον 1ο νικητή κάθε κατηγορίας θα δοθεί κύπελλο και μετάλλιο, όπως επίσης και μετάλλια στους 2ους και 3ους. της κατάταξης.

Μετά το πέρας του αγώνα θα τσικνίσουμε με σουβλάκια και μπύρα για να αποκαταστήσουμε τη χαμένη μας ενέργεια προσφορά του συλλόγου μας.

ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ
Θα υπάρχει υποστήριξη από την Ελληνική Αστυνομία, τον σύλλογο πολιτικής προστασίας ΕΠΟΜΕΑ, το ΕΚΑΒ Κιλκίς και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό ''Οι Σαμαρείτες''.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου