Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Πρόγραμμα δράσης για το συλλαλητήριο της ΔΕΘ

Δελτίο Τύπου Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων ν. Θεσσαλονίκης
Η Διοίκηση της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων ν. Θεσσαλονίκης ενόψει της ΔΕΘ απευθύνει κάλεσμα στους εργαζόμενους στο Εμπόριο, στους άνεργους, στις νέες και τους νέους που βιώνουν καθημερινά τις επιπτώσεις των βάρβαρων μέτρων. Έχουμε ζήσει στο πετσί μας τι σημαίνει «ανάπτυξη» για τους μεγαλέμπορους και το μεγάλο κεφάλαιο. 
Κάνουμε δική μας υπόθεση την επιτυχία του συλλαλητηρίου το Σάββατο 9 Σεπτέμβρη, στην πλ. Αριστοτέλους, στις 18.30, για να δώσουμε μαχητική απάντηση απέναντι σε κυβέρνηση και κεφάλαιο. Εμείς δεν συμβιβαζόμαστε με τα ψίχουλα και τη μίζερη ζωή.

Προγραμματίζονται παρεμβάσεις και συσκέψεις σε χώρους δουλειάς και μεγάλα εμπορικά κέντρα:

Κυριακή 3/9 Γενική Συνέλευση στις 18.30 στο Ε.Κ.Θ

Τρίτη 4/9 10.00π.μ Περιοδεία στο one salonica

Τετάρτη 5/9 20.00 Σύσκεψη της επιτροπής εργαζομένων του Cosmos

Πέμπτη 7/9 19.00 Κοινή σύσκεψη της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων με επιχειρησιακά σωματεία του κλάδου στα γραφεία του σωματείου στο Ε.Κ.Θ

Παρασκευή 8/9 10.00π.μ Περιοδεία σε ΙΚΕΑ, Leroy Merlin, Cosmos και Πράκτικερ

Σάββατο 9/9 10.00π.μ Πανεξόρμηση στα εμπορικά καταστήματα του Κέντρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.