Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Εγγραφές στα τμήματα της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς

Η ΤΕΧΝΗ Κιλκίς, ο καταξιωμένος φορέας τεχνών και πολιτισμού, συνεχίζοντας με συνέπεια το πολύπλευρο έργο της, ανακοινώνει για μια ακόμη χρονιά την έναρξη των εγγραφών στα καλλιτεχνικά τμήματά της. Οι εγγραφές θα αρχίσουν από την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017, καθημερινά 5-8 το απόγευμα.
Τα τμήματα που θα λειτουργήσουν κατά τη νέα εκπαιδευτική περίοδο είναι:

-Ζωγραφικής, Σχεδίου, Χαρακτικής
-Δημιουργικής Γραφής - Ζωγραφικής για μικρές ηλικίες (4 - 7 ετών)
-Αγιογραφίας
-Μουσικής (πιάνου, κιθάρας, κλαρινέτου και φλογέρας για μικρές ηλικίες)
-Θεωρίας Μουσικής
- Θεάτρου 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στo τηλέφωνo: 23410 24217.

Διεθνείς διακρίσεις μαθητών της ΤΕΧΝΗΣ
Συνεχίζοντας την παράδοση κατάκτησης διακρίσεων στο Διεθνή Διαγωνισμό Παιδικής Ζωγραφικής NOVA ZAGORA της Βουλγαρίας, μαθητές των παιδικών εικαστικών τμημάτων της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς ξεχώρισαν και φέτος στον 19ο κατά σειρά Διαγωνισμό. 

Ειδικότερα, στους 500 μικρούς δημιουργούς που έτυχαν διάκρισης από όλο τον κόσμο, συγκαταλέγονται και οι 8 κάτωθι μαθητές της ΤΕΧΝΗΣ:

Από το Τμήμα Δημιουργικής Γραφής
-Γραμματικόπουλος Παύλος

-Ντάνη Γεωργία

-Σοφιανίδου Ελευθερία

-Τσιτάκη Ηλιάνα

Από το Τμήμα Παιδικής Ζωγραφικής
-Καϊμακτσής Βαγγέλης

-Βασιλακάκη Βασιλεία

-Σοφιανίδου Στεφανία

-Δραγανίδης Κωνσταντίνος

Στον φετινό Διαγωνισμό που προκήρυξε η Nova Zagora πήραν μέρος 3.408 παιδιά προερχόμενα από: Αζερμπαϊτζάν, Αργεντινή, Λευκορωσία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Βιετνάμ, Ελλάδα, Αίγυπτο, Εσθονία, Ινδία, Ινδονησία, Ιράν, Ισπανία, Κύπρο, Κίνα, Λιθουανία, Μαλαισία, Μολδαβία, Μαρόκο, Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία, Ουκρανία, Ουγγαρία, Σερβία, Τουρκία κ.α.

Με τις εν λόγω διακρίσεις, επιβεβαιώνεται για μία ακόμη φορά η συνεπής, μεθοδική, υπεύθυνη και σοβαρή δουλειά που συντελείται στα Τμήματα της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς από τους υπεύθυνους δασκάλους, την Κική Βέλκου και το Νικόλα Μπλιάτκα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.