Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Δυνατό τεστ του Κιλκισιακού απέναντι στον Πιερικό

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Δυνατό τεστ απέναντι στον Πιερικό έδωσε το απόγευμα της Τετάρτης ο Κιλκισιακός, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1. Φάσεις και από τις δύο πλευρές, σε έναν ανοιχτό αγώνα, με τους προπονητές να χρησιμοποιούν όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν στη διάθεσή τους.
Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Πιερικός μπήκε καλύτερα, και είχε τη πρωτοβουλία των κινήσεων. Από εκεί και πέρα ο Κιλκισιακός ισορρόπησε και είχε τη πρωτοβουλία των κινήσεων.

Στο 19' ο Μοσχάκης έκλεψε τη μπάλα έξω από τη περιοχή, και έδωσε την ασίστ στον Παναγιωτόπουλο για το 1-0. Στο 35' οι φιλοξενούμενοι είχαν οριζόντιο δοκάρι με τον Κατσιαμήτα 
και τρία λεπτά αργότερα ισοφάρισαν με τον Καραγκούνη.

Ο Κιλκισιακός έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ στο 40' με την κεφαλιά του Πιπερτζή να απομακρύνεται εντυπωσιακά από τον αντίπαλο πορτιέρο.
Οπως και στο πρώτο μέρος, έτσι και στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα και ο Γιάννης Ιωαννίδης πραγματοποίησε δύο πολύ καλές αποκρούσεις.

Στη συνέχεια και πάλι ο Κιλκισιακός ήταν αυτός που είχε την κατοχή, αλλά και σημαντικές ευκαιρίες με τους Δρόσο δύο φορές, Μπελίτσα, Νούκα και Παρπουτσή να φτάσει στο τέρμα της νίκης, δίχως να τα καταφέρει μένοντας στο 1-1.
Το Σάββατο το συγκρότημα του Λεωνίδα Υφαντίδη πηγαίνει στην Ηράκλεια για να αντιμετωπίσει την Καρπερή Σερρών.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ:
Κολιοφούκας, Δρόσος, Ραφαελίδης, Κουραλίδης, Ματεντζίδης, Μίλκας, Μπελίτσας, Λογγινίδης, Παναγιωτόπουλος, Μοσχάκης, Πιπερτζής. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Ιωαννίδης, Νικολαΐδης, Καρράς, Πολύζος, Καρασίμος, Σαβελίδης, Ρετσινάς, Παρπουτσής, Τοπαλίδης, Αναστασιάδης και Νούκα.

Ο καθιερωμένος Αγιασμός

Πριν το φιλικό σύσσωμος ο Ενιαίος Κιλκισιακός πραγματοποίησε τον καθιερωμένο Αγιασμό. Ο Πατέρας Επιφάνιος ευλόγησε τις ομάδες των Ανδρών, των Γυναικών και τον Κιλκισιακό Β΄, και ευχήθηκε πολλές νίκες που θα φέρουν όπως χαρακτηριστικά είπε χαρά σε όλους τους Κιλκισιώτες.

Το τραπέζι της ομάδος
Αμέσως μετά το φιλικό με τον Πιερικό διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στο εστιατόριο Πλάτανος, και γευμάτισαν όλοι μαζί μέσα σε μια όμορφη ατμόσφαιρα.

Ευχαριστούμε τη διεύθυνση του καταστήματος, το οποίο για ακόμη μια χρονιά βρίσκεται στο πλευρό του Κιλκισιακού και το αποδεικνύει συνεχώς!

Η τριάδα των αρχηγών

Το βράδυ της Τετάρτης βγήκε και η τριάδα των αρχηγών του Κιλκισιακού. Πρώτος αρχηγός ο Σπύρος Ματεντζίδης, δεύτερος ο Κώστας Λογγινίδης, και τρίτος ο Νίκος Μπελίτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.