Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

"Ο Δήμος Κιλκίς προσέλαβε 20 Ουκρανέζες στο Τμήμα Καθαριότητας"

➤Κιλκίς 2.088 μ.Χ.
Θύελλα αντιδράσεων στους Κιλκισιώτες
Της απεσταλμένης στο Κιλκίς: Γιουσούφ Αϊσέ Σελήν
Αν και έχουμε φτάσει ήδη στο 2.088 μ.Χ, στο Κιλκίς έχουμε πάλι γκρίνιες και προβλήματα. Ο Δήμαρχος Κιλκίς Σουλεϊμάν Αχμετσίογλου, με μια αψυχολόγητη κίνηση και εντελώς ξαφνικά υπέψραψε τριετή σύμβαση με 20 κακάσχημες Ουκρανέζες, ώστε να βοηθήσουν στην αποκομιδή των σκουπιδιών της πόλης, παρακάμπτοντας τη διαδικασία του ΑΣΕΠ. 

Οι Κιλκισιώτισες είναι έξαλλες και θέλουν να τον γδάρουν ζωντανό, αφού ήταν σίγουρες ότι θα προσλάμβαναν αυτές.

Οι Κιλκισιώτες άντρες κλαίνε από ευτυχία και ήδη έχουν δημιουργήσει ουρά έξω από το Δημαρχιακό Μέγαρο ώστε να τον αγκαλιάσουν, να τον φιλήσουν και να του πουν πως πάλι θα τον ψηφίσουν, αρκεί φυσικά να ανανεώσει τη σύμβαση με αυτές τις άσχημες εργάτριες. 

Η "Αλ Τζαζίρα Γνώμη Κιλκίς" εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες από την εξοντωτική και σκληρή εκπαίδευση που ακολουθούν οι 20 εργάτριες του μόχθου και του μεροκάματου, σε ειδικό απόρρητο κέντρο εκπαίδευσης καθαριότητας σε πόλη της Ουκρανίας.

Οι εξελίξεις στην πόλη μας είναι δραματικές και δεν θα αφήσουμε να περάσει έτσι αυτή η κίνηση του Δημάρχου. Φαρμακοποιός του Κιλκίς δήλωσε πως ήδη έχουν παραγγελθεί μεγάλες ποσότητες από υπογλώσσια ηρεμιστικά χάπια, ώστε να είναι όλοι έτοιμοι με την άφιξη αυτών των κακάσχημων εργατριών.

6 σχόλια:

  1. "την πορτα ανοιγω το βραδυ τη λαμπα κρατω ψηλα να δουνε της γης οι θλιμμενοι να ρθουνε να βρουν συντροφια...κι αναμεσα μας θα στεκει ο πονος του κοσμου αδερφος..."-Τ.Λειβαδιτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καθόλου αστείο και απόλυτα σεξιστικό. Κατεβάστε το!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εσείς εκεί του gnomikiklkis είστε ακόμα τόσο πίσω και τα θεωρείτε αυτά αστεία ε;Εμετος μας ήρθε ρε σιχαματα..κατεβάστε την αηδία σας και ζητήσετε συγνώμη, ρεζίλι γίνατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΕΞΙΣΤΙΚΟ
    Υποτίθεται χιούμορ Κατεβάστε το!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είστε εμετικοί. Σταματήστε με το σεξιστικό σας παραλήρημα. Κατεβάστε τη δημοσίευσή σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα σχόλια αγγίζουν τα όρια της λογοκρισίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.