Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Ο Τατίδης, ο Γεωργαντάς, το Τ.Ε.Ι. Κιλκίς και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Υπογράφει ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. νομού Κιλκίς
Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης πρέπει να ενημερώνουν σωστά τους πολίτες για τα διάφορα γεγονότα, τις ειδήσεις που μπορούν να συλλέξουν. Με μεγάλη απορία παρατήρησα σε τοπικό τύπο του Κιλκίς να αναφέρεται πώς κανένας φορέας, κανένας άλλος, παρά ΜΟΝΟ ο κύριος Γεωργαντάς ενδιαφέρθηκε για την πορεία του Τ.Ε.Ι. Κιλκίς.
Φαίνεται πως έχουν οικογενειακό τοπικό τύπο όπου γράφουν και διαβάζουν μόνο οι ίδιοι και δεν ενημερώνονται από άλλα Μ.Μ.Ε. του νομού, τι γίνεται στον νομό και ποιοι ενδιαφέρονται για την εξέλιξη των γεγονότων. Αλλά και έτσι να είναι εγώ ο ίδιος έχω διαβάσει να φιλοξενούν άρθρα από διάφορους φορείς είτε κομματικούς είτε απλά πολίτες να σχολιάζουν για την εξέλιξη του ΤΕΙ Κιλκίς. 

Έχω διαβάσει δηλώσεις από όλα τα κόμματα που δραστηριοποιούνται στο Κιλκίς, άσχετα εάν συμφωνώ ή διαφωνώ με τις απόψεις τους, σε όλα τα μέσα του νομού. Η απορία μου είναι, πως προέκυψε πως ΜΟΝΟ ο κύριος Γεωργαντάς ενδιαφέρθηκε για την πορεία του Τ.Ε.Ι. Κιλκίς, φαίνεται πως τον στηρίζουν πολύ, καλά να κάνουν.

Εγώ έκανα επισκέψεις στην Αθήνα, συναντήθηκα με διάφορους παράγοντες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στο θέμα. Δεν είχε αρέσει τότε που τα δημοσίευσα.

Έχουν δημοσιεύσει κριτικές για την εξέλιξη του θέματος ΤΕΙ όλα τα κόμματα, φορείς και πολίτες, όλες είναι σεβαστές, και καλό είναι να μη αποκλείουν καμία δημοσίευση από τα ΜΜΕ, ειδικά όταν είναι ενυπόγραφη.

Πάντως σε θέματα που είναι για το καλό του τόπου να μη προσπαθούν κάποιοι να φέρνουν διχόνοιες στους φορείς που προσπαθούν με τον δικό τους τρόπο, άλλοι δείχνουν μεγάλη προσπάθεια και άλλοι μικρή προσπάθεια ας τους αξιολογούν με αυτό το μέγεθος και να μη τους αποκλείουν τελείως, δεν κάνει καλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.