Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Αυτός είναι ο 33χρονος Μπαγκλαντεσιανός που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Μυτιλήνης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 33χρονου υπηκόου Μπαγκλαντές, ο οποίος συνελήφθη την 20-06-2017, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία, για τα αδικήματα της κατάχρησης σε ασέλγεια, με παθόντα ανήλικο και της αποπλάνησης παιδιού, που είχε συμπληρώσει τα δεκατέσσερα αλλά όχι τα δεκαπέντε έτη της ηλικίας του.
Πρόκειται για τον:

(επ) KAZI (ον) MIZAN του ANAYAT και της ANWARA , που γεννήθηκε την 05-07-1984 στο Μπαγκλαντές.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αξιόποινων πράξεων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 22510-24646 της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.