Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Ο Άθλος Κιλκίς στο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών (Ε.Ο.Π.Τ.).

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Στις 11/6/2017 ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκε στο κλειστό στάδιο της Πολίχνης Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών (Ε.Ο.Π.Τ.). 
Στο Πρωτάθλημα αυτό συμμετείχαν σύλλογοι από όλη την Ελλάδα με την συμμετοχή του φίλαθλου κόσμου αλλά και των αθλητών να είναι μεγάλη. Οι συμμετοχές ήταν ικανοποιητικές και το επίπεδο των αγώνων αρκετά υψηλό.

Στο Πρωτάθλημα αυτό συμμετείχε και ο Αθλητικός Σύλλογος Άθλος Κιλκίς με τους αθλητές που αναφέρονται παρακάτω:

➤Δορδανά Ρένα κατηγορία γυναικών κιλά 65 στυλ low kick επίδειξη
Σοφιανού Βαρβάρα κατηγορία γυναικών κιλά 80 στυλ low kick επίδειξηΜανουσαριδης Στάθης κατηγορία ανδρών κιλά 74 στυλ light Kick νίκηΑιβαζιδου Νατασα κατηγορία νεανίδων κιλά 46 στυλ low Kick νίκηΝικολαΐδου Σοφία κατηγορία νεανίδων κιλά 54 στυλ light kick ισοπαλίαΖώτου Ελευθερία κατηγορία νεανίδων κιλά 46 στυλ light Kick επίδειξηΣιταρίδου Ελισάβετ κατηγορία νεανίδων κιλά 80 στυλ light Kick ισοπαλίαΚυριακίδης Κλεόβουλος κατηγορία ανδρών κιλά 74 στυλ light Kick νίκη

Όλοι οι αθλητές του Συλλόγου Άθλος Κιλκίς πραγματοποίησαν ικανοποιητικές εμφανίσεις ανάλογου του επιπέδου και των εμπειριών του καθενός. Μετάλλια δόθηκαν σε όλους τους αθλητές ως ηθική αμοιβή για την προσπάθεια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.