Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Τιμήθηκε η μνήμη του ήρωα συνταγματάρχη Αντωνίου Καμπάνη

Ανακοίνωση Πολιτιστικού Συλλόγου Καμπάνης νομού Κιλκίς
Ευχαριστούμε πολύ όλους, όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την 104η επέτειο μνήμης  από τον θάνατο του ήρωα συνταγματάρχη Αντωνίου Καμπάνη. 
Παρόντες ήταν ο βουλευτής Ν. Κιλκίς κ. Παραστατίδης Θεόδωρος, ο εκπρόσωπος της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας"ΠΟΝΤΟΣ" Σακαρέλης Σταύρος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς κ. Κυριακίδης Δημήτριος, ο Πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ν.Κιλκίς κ. Τονικίδης Παύλος, ο Αντιδήμαρχος κ. Πιπερίδης Άκης, ο Πρόεδρος του Δ.Δ. Καμπάνης κ. Παπαντόπουλος Γιάννης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα. Δημάκη Άννα, κα.Μωυσίδου Μαρία, κ.Ζώτος Κων/νος, κ. Καλτσίδης Παναγιώτης, κ. Δημητριάδης, η πολιτεύτρια των Ανεξ. Ελλήνων Ελισσάβετ Γεωργιάδου, ο αντιπρόεδρος του τοπικού συμβουλίου κ. Σαρβανίδης Χρυσοβαλάντης, ο ιατρός του ΔΔ Καμπάνης κ.Βαβάκας Τάσος... και βεβαίως να κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά στον ομιλητή μας, Πρώην Δήμαρχο Κιλκίς και γνωστό φιλίστορα γιατρό κ. Αμανατίδη Τάσο!

Αυτό που μετράει όμως περισσότερο από όλα είναι η προσευχή όλων μας επισήμων και μη να είναι ελαφρύ το χώμα και ο Θεός να αναπαύσει τις ψυχές όλων όσων έδωσαν τη ζωή τους για να είναι ο τόπος μας ελεύθερος!














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.