Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Θεσσαλονίκη: Ο Μιχάλης Τζουγανάκης στο Club του Μύλου

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΖΟΥΓΑΝΑΚΗΣ εμφανίζεται για μια μοναδική βραδιά στο club του Μύλου την Παρασκευή 12 Μαΐου 2017 που θα δονήσει το συναίσθημά μας μέσα από τον παλμό της μουσικής του. Μαζί του ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΖΟΥΓΑΝΑΚΗΣ, με τον οποίο πρόσφατα κυκλοφόρησαν το νέο τραγούδι, ΤΟ ΧΡΩΜΑ Π’ ΑΓΑΠΑΣ.
Ένας ξεχωριστός και «ανατρεπτικός» καλλιτέχνης από την Κρήτη, που κατάφερε να παντρέψει την παραδοσιακή κρητική μουσική με σύγχρονους ήχους. Η πηγαία δύναμη και δεξιοτεχνία του μαζί με την ιδιότυπη φωνή και ερμηνεία του, που γίνεται ένα με το Λαούτο, δημιουργούν ένα μοναδικό αποτέλεσμα, γεφυρώνοντας – πάντα με σεβασμό – το παλιό με το νέο.

Οι εμφανίσεις του Μιχάλη Τζουγανάκη χαρακτηρίζονται από το «απρόβλεπτο», καθώς η αγάπη του κοινού είναι αυτή, που ενεργοποιεί τη δύναμή του και που ο ίδιος ανταποδίδει μέσα από τη γλώσσα της μουσικής του.

Στο μουσικό αυτό ταξίδι των εμφανίσεων του Μιχάλη Τζουγανάκη θα έχουμε την ευκαιρία να τον απολαύσουμε, να ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια, παλαιότερα αλλά και νέα, από τη μεγάλη δισκογραφική του πορεία, μουσικά κομμάτια της τηλεοπτικής σειράς Μπρούσκο αλλά και άλλων αγαπημένων τραγουδοποιών της ελληνικής Έντεχνης σκηνής.

INFO
Μύλος Club
Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία
Ώρα προσέλευσης: 21:30 / Ώρα έναρξης: 22:30
Εισιτήριο θεάματος: 10€
Τηλ κρατήσεων: 2310.510081

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.