Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

Πρωτιές των μαθητών του Νομού Κιλκίς, στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες




Μεγάλη επιτυχία στους Πανελλήνιους Σχολικούς αγώνες (τελικοί), που πραγματοποιήθηκαν στην Πάτρα στις 3 & 4 / 5 / 2017 στο Παμπελοποννησιακό στάδιο Πατρών, σημείωσαν οι μαθητές του Νομού Κιλκίς. Την αποστολή του Ν. Κιλκίς αποτελούσαν οι μαθητές και οι μαθήτριες που προκρίθηκαν στους Πανελλήνιους σχολικούς αγώνες (Β΄ Φάσης) που διεξήχθησαν στις Σέρρες στις 4-4-2017.
Στους 60ους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Λυκείων Ελλάδος – Κύπρου, ο νομός μας είχε την τιμητική του, αφού οι μαθητές μας κατέκτησαν σημαντικές επιδόσεις.

Συγκεκριμένα στο αγώνισμα της Σφυροβολίας:

1) Η Ζώτου Ελένη, μαθήτρια του ΓΕΛ Καμπάνη κατέκτησε την πρώτη (1η) θέση με επίδοση : 57,82 μ., ξεπερνώντας την ατομική επίδοσή της που ήταν 54,25μ.

2) Ο Καμτσικλής Εμμανουήλ, μαθητής του ΓΕΛ Καμπάνη κατέκτησε την δεύτερη (2η) θέση με επίδοση : 71,50μ

3) Ο Κώστας Ζάλτος, μαθητής του ΓΕΛ Καμπάνη κατέκτησε την τρίτη (3η) θέση με επίδοση : 67,66μ

4) Η Μαρία Τοπούζη μαθήτρια του 2ου ΓΕΛ Κιλκίς κατέκτησε την έβδομη (7η) θέση με επίδοση : 50,85μ

5) Ο Μαλάτος Ευθύμης, μαθητής του ΓΕΛ Καμπάνη κατέκτησε την δέκατη (10η) θέση με επίδοση : 45,82μ

Επίσης αξιόλογες εμφανίσεις πραγματοποίησαν η Δήμητρα Γιλτίδου του ΓΕΛ Ν. Αγιονερίου δέκατη (10η) στα 100μ. μετ’ εμποδίων με χρόνο 17’’45 και η Φωτιάδου Ελένη του 2ου ΓΕΛ Κιλκίς στα 5000μ. βάδην με χρόνο 27’08’’55

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, δια μέσου της Φυσικής Αγωγής, εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες του νομού μας, για τις μεγάλες τους αθλητικές επιδόσεις.

Επίσης, συγχαίρει τους Διευθυντές, τους εκπαιδευτικούς, τους προπονητές και τους γονείς των μαθητών για την ηθική και συναισθηματική στήριξη στους συγκεκριμένους μαθητές, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή τους και τις αγωνιστικές τους ικανότητες για την αποτελεσματικότερη ανταπόκρισή τους στο δύσκολο ανταγωνιστικό αθλητικό περιβάλλον που επικρατεί στους συγκεκριμένους αγώνες.

Ευχόμαστε οι επιτυχίες στο σχολικό αθλητισμό του Νομού μας να συνεχιστούν με μεγαλύτερες ακόμη διακρίσεις και εκτός συνόρων της χώρας μας.
    

* ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΝΩΜΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου