Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Ολοκληρώθηκαν οι Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ Λυκείων 2016-17

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ Λυκείων σχ. Έτους 2016-17 που διοργάνωσε η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων Κιλκίς (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π.) και την Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας – Θράκης (Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ.), στα αγωνίσματα δρόμου (Ατομική Χρονομέτρηση – Αντοχής).
Ο Νομός Κιλκίς την Τετάρτη 26 Απριλίου υποδέχθηκε τους καλύτερους μαθητές/τριες Λυκείων από όλη την Ελλάδα δίδοντας την ευκαιρία να συμμετάσχουν στους 3ους Πανελλήνιους Ποδηλατικούς αγώνες σε μια φανταστική διαδρομή με εκκίνηση και τερματισμό το Ν. Αγιονέρι Κιλκίς.

Στο αγώνισμα Ατομική Χρονομέτρηση συμμετείχαν 16 μαθητές και μαθήτριες, οι οποίοι ξεκινώντας στις 11:00 π.μ. από το Νέο Αγιονέρι και αφού διένυσαν μια απόσταση 15χλμ οι μαθητές και 10χλμ οι μαθήτριες στην διαδρομή Νέο Αγιονέρι – Επαρχιακή οδός Μαυρονερίου – Μικρόκαμπος, τερμάτισαν στο Νέο Αγιονέρι.

Στο αγώνισμα Αντοχής συμμετείχαν 21 μαθητές, οι οποίοι ξεκινώντας στις 13:00 από το Νέο Αγιονέρι και αφού διένυσαν μια απόσταση 105χλμ (3 στροφές) σε μια κυκλική διαδρομή 35 χλμ. (Νέο Αγιονέρι – Επαρχιακή οδός Μαυρονερίου – Μικρόκαμπος – Πικρολίμνη – Ξυλοκερατιά – Νέα Φιλαδέλφεια – Ξηροχώρι – Βαλέικα) τερμάτισαν στο Νέο Αγιονέρι.

Τις τρεις πρώτες θέσεις στο αγώνισμα Ατομική Χρονομέτρηση στους μαθητές κατέλαβαν: α) Παπαγιαννάκης Ευάγγελος του 2ου ΓΕΛ Καλυβίων β) Ζεκλεζιώτης Ευάγγελος του 12ου ΓΕΛ Λάρισσας, γ) Μαυρίδης άγγελος του 2ου ΓΕΛ Πυλαίας.

Τις τρεις πρώτες θέσεις στο αγώνισμα Ατομική Χρονομέτρηση στις μαθήτριες κατέλαβαν: α) Σούλιου Σταματία – Νικολέτα του 7ου Γ.Ε.Λ. Τρικάλων, β) Σπανίδου Στέλλα του 2ου ΓΕΛ Ξάνθης και γ) Τάτλη Δήμητρα του Κολλεγίου «Ανατόλια»

Τις τρεις πρώτες θέσεις στο αγώνισμα Αντοχής στους μαθητές κατέλαβαν: α) Καλονιάτης Γεώργιος του 1ου ΕΠΑΛ Λαυρίου β) Γάτης Γεώργιος του 3ου ΓΕΛ Καρδίτσας και γ) Γκουλιαμτζής Συμεών του 2ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης.

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και η Φυσική Αγωγή Κιλκίς συγχαίρουν τους μαθητές–μαθήτριες των Λυκείων για τη συμμετοχή τους στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ. 

Ευχαριστούν θερμά την Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας – Θράκης (Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ.) για την αγαστή συνεργασία, που οδήγησε στην άψογη διεξαγωγή των αγώνων. Πιστεύουν, πως η ανάληψη παρόμοιων διοργανώσεων συμβάλλει στην προβολή του νομού μας και στη προώθηση του αθλήματος της Ποδηλασίας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.