Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Κιλκίς: Αγώνες Ρίψεων Χάρης Χατζηαδαμίδης 2017


Ανακοίνωση
Αίαντα Κιλκίς
Την Κυριακή 26/3 διοργανώνονται οι Αγώνες Ρίψεων «Χάρης Χατζηαδαμίδης» από τον Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς για δεύτερη συνεχή χρονιά, υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Κιλκίς προς τιμήν του εκλιπόντος αθλητή σφυροβολίας και δισκοβολίας Χάρη Χατζηαδαμίδη.



Ο Χάρης υπέστη πνευμονική εμβολή σε ηλικία 38 ετών το 2015 βυθίζοντας σε πένθος την οικογένεια του στίβου. Υπήρξε αθλητής του Γιάννη Χρίστογλου και είχε συμμετάσχει σε παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων ως αθλητής του ΓΣ Εδέσσης τα μέσα της δεκαετίας του 90.

Στόχος του συλλόγου μας είναι η καθιέρωση των αγώνων ρίψεων "Χάρης Χατζηαδαμίδης" ως θεσμός της πόλης του Κιλκίς και ταυτόχρονα η σηματοδότηση αυτών ως εναρκτήριο γεγονός για τους αγώνες ρίψεως της αθλητικής χρονιάς όλης της Ελλάδας.

Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της πόλης να παρευρεθεί και να στηρίξει τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες που θα συμμετάσχουν στους αγώνες δισκοβολίας, σφαιροβολίας, σφυροβολίας και ακοντισμού στις κατηγορίες Ανδρών, Εφήβων, Παίδων, Παμπαίδων, Γυναικών, Νεανίδων, Κορασίδων και Παγκορασίδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.