Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017

Γκολ & Θέαμα από τον Αλέξανδρο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Με νίκη επανήλθε ο Αλέξανδρος Κιλκίς απέναντι στην συμπαθή ομάδα του Εθνικού Αξιούπολης με το επιβλητικό 8-2. Ο Αλέξανδρος με καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο επέβαλε το ρυθμό του από την αρχή και δε συνάντησε κανένα πρόβλημα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. 


Το παιχνίδι δεν αφήνει και πολλά περιθώρια κριτικής, μιας και το τελικό σκορ μιλάει από μόνο του, άλλα έδωσε την δυνατότητα στο προπονητικό team να χρησιμοποιήσει παίκτες με λιγότερο χρόνο συμμετοχής μέχρι σήμερα και παίκτες που είχαν προβλήματα τραυματισμών και έπρεπε να βγουν συμπεράσματα για την πολύ δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. 

Επίσης δοκιμάστηκαν σχηματισμοί και τρόποι ανάπτυξης που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν στην συνέχεια ενώ ο Ιωαννίδης Δ. σημείωσε χατ-τρικ στα 69’ , 81’ πέναλτι & 84’. 

Τα υπόλοιπα τέρματα πέτυχαν οι Βασιλειάδης Ν. 13’, Ντουντούκης 26’ , Ορφανίδης 43’, 76’ Παμπουκίδης ενώ τα δυο τέρματα των φιλοξενούμενων ήταν στα 40’ & 83’.

Σύνθεση:
Κοπαλίδης, Τσακιρίδης (55’ Κετικίδης), Μποσταντζίδης, Ψωμιάδης, Τσιμπούκας, Γιαξής, Βασιλειάδης, Παμπουκίδης, Ιωαννίδης, Ντουντούκης (71’ Μακάριος), Ορφανίδης (46’ Αλεξανδρίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου