Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Εσύ δοκίμασες Aerial Yoga-Pilates;

Δελτίο τύπου kinesis gym Kilkis
Η Aerial Yoga είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα συνδυάζοντας την παραδοσιακή Yoga, με εναέριες ασκήσεις. Με τη βοήθεια των ειδικών υφασμάτων ακροβατικών το σώμα αιωρείται και εκτελεί τις ασκήσεις τις Yoga, με μεγαλύτερο εύρος, δυναμώνοντας ολόκληρο το σώμα, χωρίς να επιβαρύνονται οι αρθρώσεις, ενώ ταυτόχρονα χαλαρώνει το μυϊκό σύστημα.

Η αιώρα προσφέρει μια εμπειρία μοναδικής βαρύτητας , ο καθένας μπορεί να εντυπωσιάσει με τις ικανότητες του που μέχρι πριν δεν είχε ανακαλύψει . Το σημαντικό όμως είναι ότι μέσα από αυτό το "παιχνίδι" στον αέρα το σώμα γυμνάζεται εντατικά και η ενδυνάμωση των μυών είναι εμφανής μετά από μερικά μαθήματα. 

Οι θετικές επιδράσεις στο σώμα και στην υγεία μας όμως δεν σταματούν εδώ, οι ανάποδες στάσεις επιβραδύνουν τη διαδικασία γήρανσης, αποσυμπιέζουν τους σπονδύλους περισσότερο από την κλασική γιόγκα, αφού η λεκάνη κρατιέται ψηλά και δεν υπάρχει το βάρος της λεκάνης και των ποδιών, οξυγονώνουν τον εγκέφαλο.

Τα οφέλη της aerial yoga
Η εναέρια Yoga προσφέρει μυϊκή ενδυνάμωση, γυμνάζοντας κυρίως:

· την κοιλιά (επειδή σε κάθε κίνηση στην αιώρα θα πρέπει να χρησιμοποιεί κανείς το κέντρο του),

· τους ώμους

· τα χέρια (επειδή καλείται κανείς να σηκώσει το σώμα του ψηλά, να κάνει δηλαδή έλξεις), ενώ συμβάλλει στη σωστή στάση του σώματος μέσω της βαρύτητας.

Όσο για τα ψυχικά οφέλη, πέρα από αυτά που προσφέρει η κλασική Yoga, το μεγαλύτερο κέρδος είναι η βελτίωση της διάθεσης. Αυτό επιτυγχάνεται κυρίως λόγω των ανάποδων στάσεων, που ρυθμίζουν ολόκληρο το ορμονικό σύστημα.

Αν δεν σου αρέσουν τα συνηθισμένα και συνεχώς επιζητάς το κάτι διαφορετικό μακριά από την ρουτίνα αφέσου και απόλαυσε 1 ώρα απόλυτης μαγείας ΜΟΝΟ στο Kinesis-Gym. Ξεπέρασε τους φόβους και απέκτησε αυτοπεποίθηση σε περιμένουμε για ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα Aerial yoga.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.