Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Θετικός ο Βασίλης Λεβέντης στο θέμα της αποτέφρωσης των νεκρών στην Ελλάδα

Δελτίο τύπου Κοινωνίας Αποτέφρωσης
Θετικός και πρόθυμος να βοηθήσει εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, κ. Βασίλης Λεβέντης σχετικά με την ίδρυση και λειτουργία Κέντρου Αποτέφρωσης Νεκρών στην Ελλάδα, κατά τη χθεσινή του συνάντηση με τον κ. Αντώνη Αλακιώτη, πρόεδρο της Ελληνικής Κοινωνίας Αποτέφρωσης.

Άκουσε με προσοχή την ενημέρωση και συμφώνησε ότι αφού οι Δήμοι δεν προχωρούν στην κατασκευή κέντρου αποτέφρωσης νεκρών (ΚΑΝ) να δοθεί η δυνατότητα της κατασκευής ΚΑΝ και σε ιδιώτες και έδειξε ενδιαφέρον να βοηθήσει για τις όποιες νομοτεχνικές ή άλλες ρυθμίσεις απαιτηθούν για τη λειτουργία Κέντρου Αποτέφρωσης Νεκρών στην Ελλάδα.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, κ. Βασίλης Λεβέντης τόνισε πως με τη συναίνεση της Εκκλησίας θα βρούμε την κατάλληλη λύση.

Η Ελληνική Κοινωνία Αποτέφρωσης ευχαριστεί τον κ. Λεβέντη για το ενδιαφέρον που έδειξε και για την υπόσχεσή του να συνεισφέρει στην προσπάθειά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.