Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς: Γεμάτη ποδόσφαιρο και η Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς
Ακόμη μια πολυμελής αποστολή της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς συμμετείχε σε σειρά φιλικών παιχνιδιών, αυτή τη φορά στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας ''Πρωτέας Ευόσμου''.

Οι τζούνιορ 2007 ''Ίντερ'' του κ. Μιχάλη Αναστασιάδη συνέχισαν τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους με αντίπαλο την πολύ καλή ομάδα του Έσπερου Θεσσαλονίκης.

Οι τζούνιορ ''Μπάρτσα'' δείχνουν σε κάθε παιχνίδι τους συνεχή βελτίωση και αυτό έγινε και με τον Φοίνικα Πολίχνης.

Ο προπονητής τους κ. Μιχάλης Αναστασιάδης είναι ευχαριστημένος με το ζήλο και τη διάθεση των μικρών ποδοσφαιριστών του.

Οι προτζούνιορ ''Ατλέτικο'' του κ. Τσακιρίδη έπαιξαν με τον Έσπερο Θεσσαλονίκης και εμφάνισαν στοιχεία προόδου σε ό,τι αφορά τα τεχνικά τους στοιχεία.

Οι Προπαίδες ''Άγιαξ'' του κ. Κώστα Ντουντούκη έφτασαν εύκολα στη νίκη και με μεγάλο σκορ απέναντι στην ομάδα του Έσπερου παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο με συνδυαστικό παιχνίδι και πολύ καλή επιθετική λειτουργία.

Το τμήμα ''Ρεάλ'' είχε μια νίκη και μια ήττα με Φίλυρο και ΑΕ Αμπελοκήπων αντίστοιχα και ο προπονητής τους κ. Κώστας Ντουντούκης ζήτησε μεγαλύτερη συγκέντρωση από τους ποδοσφαιριστές του.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (5/2)
ΤΖΟΥΝΙΟΡ ''ΜΠΑΡΤΣΑ'' - ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ 4-2

ΤΖΟΥΝΙΟΡ ''ΙΝΤΕΡ'' - ΕΣΠΕΡΟΣ 6-1

ΠΡΟΠΑΙΔΕΣ ''ΑΓΙΑΞ'' - ΕΣΠΕΡΟΣ 7 - 0

ΠΡΟΠΑΙΔΕΣ ΡΕΑΛ (1) - ΦΙΛΥΡΟ 7 - 3

ΠΡΟΠΑΙΔΕΣ ''ΡΕΑΛ (2)'' - ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 0 - 2

ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ ''ΑΤΛΕΤΙΚΟ'' - ΕΣΠΕΡΟΣ 6-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.