Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Συλλαλητήριο συμπαράστασης στους αγρότες

Δελτίο Τύπου Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων νομού Θεσσαλονίκης
➤Ένωση Εμποροϋπαλλήλων νομού Θεσσαλονίκης,
Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών και Επισιτιστικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης – Πιερίας – Χαλκιδικής,
Συνδικάτο Οικοδόμων Θεσσαλονίκης,
Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης,
Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής νομού  Θεσσαλονίκης
Τα παραπάνω σωματεία καλούν σε συλλαλητήριο συμπαράστασης και αλληλεγγύης στο δίκαιο αγώνα των μικρομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων το Σάββατο 4 Φλεβάρη, στις 11.30π.μ., στο άγαλμα Βενιζέλου.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους από τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα να στηρίξουν τους αγρότες, οι οποίοι δίνουν αγώνα επιβίωσης κόντρα στα συμφέροντα των «λίγων», που στόχος τους είναι η επιτάχυνση του ξεκληρίσματος των μικρομεσαίων αγροτών και η συγκέντρωση της γης και της παραγωγής σε όλο και λιγότερα χέρια.

Αυτό που μας ενώνει είναι η κοινή αφετηρία των προβλημάτων μας και γι’ αυτό χρειάζεται η συμμαχία των εργαζομένων με το αγωνιστικό κίνημα των άλλων λαϊκών στρωμάτων.

Να στήσουμε όλοι μαζί ένα ισχυρό μπλόκο απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.